• Sierbestrating Jonk

Tuinaarde Dag bij Sierbestrating Jonk

EDAM De jaarlijkse Tuinaarde Dag staat weer voor de deur. Op zaterdag 16 maart is tuinaarde zeer scherp geprijsd bij Sierbestrating Jonk in Edam. Elk jaar verkoopt Jonk (op zijn verjaardag) tijdens de Tuinaarde Dag trailers met zakken tuinaarde.

Het is maart en de lente staat op punt van losbarsten. Voor velen het moment om de handen uit de mouwen te steken en de tuin aan te pakken. Het begin van de lente is tevens het begin van het tuinseizoen. En daar speelt Jonk handig op in. Met de actie '13 zakken tuinaarde voor 10 euro' is het op Tuinaarde Dag altijd een komen en gaan van auto's die volgeladen worden met zakken tuinaarde.

Bij Sierbestrating Jonk is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de showroom. Hierin worden de nieuwste tuintrends gepresenteerd. Vele noviteiten en trends zijn te bezichtigen, zoals douglas terrasoverkappingen, lichtgewicht hout-beton schutting, vlonders etc. Ook zijn er volop nieuwe ontwikkelingen voor terrastegels. Zo introduceert Jonk producten van fabrikant Redsun, zij produceren tegels van topkwaliteit voor een mooie prijs. Betontegels met designmotieven zijn helemaal hip. Denk aan Portugese tegels, maar dan voor buiten.

Sierbestrating Jonk, gevestigd aan de Oosthuizerweg 14 in Edam, levert tuinproducten voor elk segment, van budgetknallers tot aan exclusieve designproducten.