• V.l.n.r. Martijn Raben, Ronald Bijland - chef werkplaats en Edwin Taal -serviceadviseur.

Gratis wintercheck bij Suzuki Purmerend

PURMEREND Suzuki houdt zaterdag 18 november weer de jaarlijkse gratis wintercheck voor Suzuki-rijders. 'Normaal kost de wintercheck 14,95 euro, maar deze zaterdag is het gratis. Onze monteurs controleren de auto op 18 cruciale punten. Tijdens het wachten kan de klant genieten van erwtensoep en roggebrood met spek of voor wie dat liever heeft: koffie met koek. En natuurlijk is het een goede gelegenheid om de nieuwste Suzuki's in de showroom te bewonderen', zegt Martijn Raben, verkoopadviseur bij Suzuki Purmerend aan de Voltastraat 3 in Purmerend.

Ernst Buning

TERUG VAN WEGGEWEEST Martijn Raben is onlangs weer teruggekeerd op 'zijn oude nest'. 'Ik heb hier van 2006 tot 2011 gewerkt en ben toen overgestapt naar een andere Suzuki- dealer. Een paar maanden geleden werd ik benaderd of ik interesse had weer terug te komen en ik heb ja gezegd. Ik werk hier nu met veel plezier en heb al veel bekende klanten ontmoet. Elke keer valt het mij weer op dat Suzuki-rijders zulke leuke mensen zijn. Ik geniet van het contact met onze klanten. En natuurlijk is Suzuki een fijn merk om voor te werken: jong, dynamisch en betaalbaar. Een merk dat groot is geworden door kleine auto's te maken', aldus Martijn Raben.

PRIVATE LEASE 'De markt voor private lease is sterk in opkomst. Vaak kijken mensen eerst naar hun budget. Suzuki biedt wat dat betreft altijd veel auto voor je geld. Suzuki's zijn goedkoop in aanschaf en ook de vaste kosten zoals wegenbelasting en verzekering zijn laag. Uit een recent onderzoek van de consumentenbond onder 10.000 autobezitters kwam Suzuki als één van de drie meest betrouwbare automerken naar voren. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Praktisch betekent dit dat de onderhoudskosten laag zijn. Al met al dus lage kosten en daarom kunnen wij scherpe private leaseprijzen aanbieden.'

CO2 REDUCTIE 'Onze auto's rijden zuinig. Zo rijdt de Suzuki Celerio volgens de fabriek 1 op 27,8 en haalt hij in de praktijk makkelijk 1 op 22. Door zuinige auto's leveren wij onze bijdrage aan de CO2 reductie. Op het gebied van elektrisch en hybride rijden ontwikkelt Suzuki zich steeds beter. Hoe dat in de toekomst verder gaat is moeilijk te voorspellen. Maar bij ons weet je in ieder geval één ding zeker: deze auto rijdt altijd zuinig en kost relatief weinig aan wegenbelasting en onderhoud.'

DOELGROEP 'Natuurlijk verkopen we graag aan iedereen. We hebben modellen die geschikt zijn voor jong en oud, voor alleenstaanden of gezinnen. In de praktijk zie je vaak dat de eerste auto die iemand koopt een Suzuki is. Klein, niet al te duur, zuinig en betrouwbaar. Op latere leeftijd koopt men vaak ook weer een Suzuki. Dan geldt nog steeds dat betrouwbaarheid, lage kosten en weinig brandstofverbruik belangrijke factoren zijn,' aldus Martijn Raben.

INFORMATIE De gratis wintercheck is op zaterdag 18 november van 09.00 tot 16.00 uur bij Suzuki Purmerend aan de Voltastraat 3, Purmerend. Kijk voor meer informatie op de website: www.suzuki-purmerend.nl of bel, tel. 0299 480048.