• V.l.n.r. Danny Koster, vestigingsmanager Purmerend, Koos Kolken, aftersales manager en Rob Visser, directeur Heron Auto.

Grand opening Heron Auto Purmerend

PURMEREND Iedereen die regelmatig op de N244 rijdt, kan de ontwikkeling van Baanstee-Noord met eigen ogen zien. De gebouwen van Heron Auto Purmerend, dealer van Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA, zijn inmiddels prominent aanwezig en worden komend weekend in gebruik genomen. De officiële opening zal op donderdag 16 november worden gedaan door directeur Rob Visser samen met Henk van der Kwast, voorzitter van Stern Groep, waar Heron Auto onderdeel van is. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er een groots opgezette opening voor het publiek.

Ernst Buning

NIEUWE PANDEN 'Het nieuwbouwproject in Baanstee-Noord is de kroon ons werk', zegt een opgetogen Rob Visser. 'Alles is volgens de nieuwste internationale richtlijnen gebouwd, helemaal toegerust op deze tijd. Wij zijn prima bereikbaar, hebben voldoende parkeergelegenheid en mooie ruime showrooms. Ook hebben we een eigen tankstation en wasstraat. Tegelijkertijd hebben we er wel voor gekozen om de lijnen naar de klant zo kort mogelijk te houden. Elk merk heeft zijn eigen receptie en showroom. Je herkent direct de stijl die bij het merk hoort en je krijgt een persoonlijke benadering. Dat vinden wij belangrijk', aldus Rob Visser.

GRAND OPENING Het openingsweekend zal gevuld zijn met unieke acties, zoals gratis APK of wintercheck, extra inruilpremie en korting op onder andere winterwielen sets en motortuning. Ook kunnen fietsen gewonnen worden. Voor de kinderen zijn er op zaterdag en zondag springkussens, er is een e-Bike demonstratie van Mango Mobility en heerlijke hapjes en drankjes. Het entertainment wordt verzorgd door DJ Sunset Drive, die vanuit een VW Volkswagen Spijlbus uit 1966 de muziek zal verzorgen.

DUURZAAMHEID Heron Auto heeft het BOVAG Duurzaamheid Plus certificaat. Die duurzaamheid is ook terug te vinden in de nieuwe gebouwen: 640 zonnepanelen op het dak, overal led verlichting en vloerverwarming via de Stadsverwarming. In de werkplaatsen worden milieuvriendelijke stoffen gebruikt en het afvalmateriaal wordt op een verantwoorde manier afgevoerd. 'Ook bij onze auto's is duurzaamheid belangrijk', zegt Rob Visser. 'We hebben, naast de hybride Passat en Golf, een aantal volledig elektrische auto's, zoals de Volkswagen e-up! en e-Golf en volgend jaar komt Audi met de volledig elektrische Audi e-tron met een actieradius van 500 kilometer.'

LAATSTE SNUFJES In de Audi showroom kan de klant in een aparte ruimte met een 3D bril of groot scherm zijn eigen Audi samenstellen en virtueel ervaren hoe het eruit ziet en hoe het rijdt. Ook staat op het terrein een speciale ruimte waar 3D foto's van auto's gemaakt kunnen worden. Camera's staan in vier vaste posities, de auto wordt de ruimte ingereden en niet veel later staan de foto's op internet.

De Grand Opening van Heron Auto vindt plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 november. Iedereen is van harte welkom aan de Binnenzeestraat 5-7 in de Baanstee Noord in Purmerend. Voor meer informatie: www.heronauto.nl of, tel. 0299-314100