Feestelijke heropening Aldi

PURMEREND De vernieuwde Aldi vestiging aan de Wagenweg in Purmerend wordt woensdag 13 februari feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Dick Oosterwal. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als TV's en printers of tegoedbonnen ter waarde van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Filiaalleider Dick Oosterwal: 'Het resultaat van de verbouwing is geweldig. We willen iedereen uitnodigen om langs te komen. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, is de sfeer in de winkel echt verbeterd.'

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven. In het weekend na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel. 

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken. De vernieuwde winkel aan de Wagenweg 16a beschikt over 248 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur.