Verrassende optredens in sfeervolle omgeving

EDAM Na het grote succes van editie 2018 zijn de voorbereidingen voor Kaaspop 2019 alweer in volle gang. Op zaterdag 18 mei van 13.00 tot 22.00 uur kunnen muziekliefhebbers weer volop genieten van verrassende optredens in een sfeervolle omgeving. De podia op de Kaasmarkt, de 'Beestenmarkt' en onder de Speeltoren bieden prachtige Edamse decors voor de bands.

Van 13.00 tot 22.00 uur zijn er op diverse locaties muzikale optredens van onder andere: Splendid, Supermoon, Dandelion, dj Ro Krom en Strange Behaviour. Stefan Bos en Pedro Ivo Ferreira spelen van 13.00 tot 14.00 uur op de Beestenmarkt kinderliedjes en jazzstandards voor piano en contrabas. In de Food Allee kunnen festivalbezoekers zich onder andere te goed te doen aan tosti's in diverse smaken, hamburgers, patat en Surinaams eten.

Het bestuur van Kaaspop is sterk verjongd. De nieuwe groep zit barstensvol plannen, maar originele ideeën zijn van harte welkom. Het bestuur wil dat het programma gevarieerd is en voor een breed publiek toegankelijk. Daarom helpt input om tot een spannende programmering te komen. Dat kan gegeven worden via sociale media zoals Facebook en Instagram. Natuurlijk kunnen Edammers het bestuur ook gewoon aanspreken.

Kaaspop heeft drie sterke pijlers: het brengen van nieuwe bands, het bieden van gezelligheid en het nog levendiger maken van Edam. Zo'n groot festival organiseren, vraagt vele handen om het mogelijk te maken. Daarom komt het bestuur van Kaaspop graag in contact met vrijwilligers . Vooral voor achter de bar, op- en afbouw van het festival zijn mensen nodig. Dit kan ook als maatschappelijke stage gedaan worden. Aanmelden kan via: vrijwilligers@kaaspop.nl


De organisatie van Kaaspop is in handen van Jim Taam, Genno Kaandorp, Luc Zuidervaart, Noortje Jonk, Loes van Marle, Watcharin Luyckx, Bastiaan de Wolff, Herke Kaandorp, Martijn Stemp en Bert-Jan Wissink. Kijk voor meer informatie over het programma van Kaaspop op: www.kaaspop.nl.