• Johan Koopmans
  • Johan Koopmans

Succesvolle open dag bij FC Volendam

VOLENDAM FC Volendam zette zaterdagmiddag de kers op een geslaagde Open Dag. Het team van Wim Jonk won ook zijn derde oefenduel, ditmaal van Heracles Almelo. De Volendammers wonnen met 2 - 1.

Op de open dag waren eer volop leuke dingen te doen, zoals een springkussen, een foodcourt en natuurlijk de kennismaking met de selectie en de technische staf. De spelers werden rond het middaguur voorgesteld aan het publiek en deelden aansluitend handtekeningen uit. Vervolgens begon het oefenduel tegen Heracles Almelo.

Eerder in de week werden er ook al handtekeningen van een andere orde gezet. Afgelopen vrijdag tekende de supportersvereniging van FC Volendam de overeenkomst voor het spelersparticipatiefonds. Dirk Schilder, voorzitter van de supportersvereniging, zette de handtekening voor een bijdrage van maar liefst € 10.000,- in het fonds. Schilder: "Aan de frisse wind die door de club waait en alle nieuwe plannen, willen wij heel graag ons steentje bijdragen. Samen komen we weer hogerop met FC Volendam".

FC Volendam is uiteraard erg blij met de bijdrage. Voorzitter Piet Kemper: "Met deze bijdrage laat de supportersvereniging zien dat onze supporters achter de plannen en doelstellingen van de club staan. Dat geeft ons weer extra energie om vol door te gaan met waar wij mee bezig zijn. Ook de verkoop van de seizoenkaarten loopt goed, er zijn er nu al meer verkocht dan vorig seizoen. Een voller stadion door attractief voetbal is nog steeds het eerste doel".