Seniorenbiljart zoekt versterking

ZUIDOOSTBEEMSTER De leden van Seniorenbiljart Zuidoostbeemster komen elke week op verschillende dagen samen in het Buurthuis Zuidoostbeemster. Bij de dinsdag- en donderdaggroep zijn er nog enkele plaatsen vrij. B
elangstellenden, beginners of gevorderden, uit Beemster, Purmerend en omgeving zijn welkom om met de vereniging kennis te komen maken. Nieuwe leden moeten wel ouder dan 55 jaar zijn.

Elk jaar speelt Seniorenbiljart Zuidoostbeemster tegen biljartclub Middenbeemster. Afgelopen week was het zover en kwamen spelers en publiek samen in Buurthuis Zuidoostbeemster. Seniorenbiljart Zuidoostbeemster haalde 14 punten door 7 gewonnen partijen en Middenbeemster 6 punten met 3 keer winst.

Bij Seniorenbiljart stal Ger Onsia de show met het hoogste gemiddelde van 1,85 en tevens hoogste serie: 12. Dat zal hij in het voorjaar toch moeten verdedigen. Bij Middenbeemster was Harrie Dekker de baas met gemiddelde van 1,39 en hoogste serie van 8.

Om 16.15 was men uitgespeeld en uitgepraat, de nieuwtjes waren op en Middenbeemster vertrok met de groet tot volgend voorjaar. Ook dan wordt er weer een wedstrijd in Buurthuis Zuidoostbeemster gespeeld.

Seniorenbiljart Zuidoostbeemster staat open voor nieuwe leden: man of vrouw, 55-plus, beginner of gevorderde uit Beemster, Purmerend en omgeving.

De leden van Seniorenbiljart Zuidoostbeemster spelen op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 12.30 tot 16.30 in het Buurthuis Zuidoostbeemster. Er wordt gespeeld op twee biljarts zodat iedere speler aan twee partijen toekomt.

De leden houden van kameraadschap en gezelligheid. Bij de dinsdag/donderdag groep zijn nog 5 plaatsen vrij.
Bij de maandag/vrijdag groep nog 1 plaats. Wie het eerst komt het eerst maalt. Neem voor meer informatie contact op met Victor Kuijper tel. 0299425581, Peter Ootes tel. 0619212575, of Wim Ton tel. 0299423156.

Buurthuis Zuidoostbeemster is gevestigd aan Middenpad 2.