Zingen bij Gemengd Koor Broek in Waterland

BROEK IN WATERLAND Het Gemengd Koor Broek in Waterland is op zoek naar nieuwe leden. Ervaring is niet nodig, sfeer proeven tijdens één van de repetitieavond is mogelijk.

Zingen is geweldig: het maakt je vrolijk en ontspannen, het werkt goed om je dagelijkse beslommeringen even los te laten. In een koor zingen brengt ook saamhorigheid. Je wordt opgenomen in een team, beleeft samen de muziek en hoort hoe de verschillende stemmen steeds meer één geheel vormen. Met als hoogtepunt een optreden, het moment waarop je bijvoorbeeld in de mooie Broeker kerk kunt delen wat de muziek met jou en met het publiek doet.

AFWISSELEND Vrijwel iedereen kan zingen, ook zangers zonder ervaring kunnen bij het Gemengd Koor Broek in Waterland terecht. Kun je geen noten lezen? Ook dat is geen probleem. Onder leiding van Gerarda Bloem wordt in een ongedwongen sfeer mooie en afwisselende muziek gezongen, klassiek en ook wat lichter.

Zo kan zingen in een koor ook een ontspannen manier zijn om eens kennis te maken met muziek waarvan je altijd dacht 'dat is niets voor mij'.

MANNEN Probeer het eens: kom een avond langs, proef de sfeer en zing mee. Iedereen is welkom, maar vooral mannen worden met open armen ontvangen. Je kunt de repetities vrijblijvend een maand lang bijwonen.

Op 17 januari begint het koor met nieuw repertoire, dat is een goed moment om van start te gaan. De repetities zijn woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in de bibliotheek achter het Broeker Huis.

Voor meer informatie: Ruud Jacobs (0299-201742), Willem de Vries (020-403 3064), Wim Drijver (020-403 1201). Je kunt ook mailen naar zingen@broekerkoor.nl.

Neem ook eens een kijkje op de website: www.broekerkoor.nl.