Voorverkoop Theater de Purmaryn van start

PURMEREND Het nieuwe theaterseizoen van De Purmaryn staat online. De brochure ligt op de mat en woensdag is de voorverkoop van start gegaan. Het programma bestaat uit een gevarieerd aanbod. Voor groot en klein, voor avonturiers, maar ook voor nostalgische avonden. Een seizoen vol afwisseling.

Het seizoen wordt in september geopend met twee topcabaretiers Claudia de Breij en Guido Weijers. Youp van t Hek zal try-outen maar Stefano Keizers zal in reprise gaan. Patrick Laureij is er voor het eerst, net als Arjen Lubach en Paul de Munnik en Thomas Acda komen apart. Frank Groothof komt met een Harry Banninkvoorstelling en nieuw (lokaal) talent zal te zien zijn in Pipo de Clown (Mitch Blaauw) of solo (Nienke Plas).

'Weense Walsen' worden afgewisseld met Spinvis. En voor de jongeren staan de mannen van Rundfunk op het grote podium én de muziekkunstenaars van Ish. Gers Pardoel neemt je mee achterop zijn fiets en Ellen ten Damme reist met de trein tussen Amsterdam, Berlijn en Parijs 'Je veux l'amour'.