• Pixabay

Vinyl in de brouwerij

MONNICKENDAM LABMUSIC Recordstore en Lucchi Management houden, in samenwerking met Bierderij Waterland, op zaterdag 14 juli van 11.00 tot 16.30 uur de eerste Waterlandse platen- en CD beurs 'Vinyl in de brouwerij'. De beurs wordt gehouden bij de onlangs geopende bierbrouwerij aan het Galgeriet 4 in Monnickendam.

Met maar liefst 80 meter aan marktkramen is dit de grootste vinyl platen- en CD beurs in Waterland. Het muziek aanbod bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte platen en CD's met standhouders uit binnen- en buitenland (progressieve rock, soul, jazz, hardrock, blues, folk, country, indie, alternative, klassiek, enzo.).

Door de combinatie van deze gratis beurs en de unieke locatie kan de muziekliefhebber en verzamelaar kiezen uit een zeer gevarieerd muziek aanbod en genieten van de biologische speciaal bieren van Bierderij Waterland in het proeflokaal of op het terras.

Voor de kopende verzamelaar stelt de Bierderij een extra verrassing beschikbaar.

Op het podium in het proeflokaal zullen optredens worden verzorgd door onder meer TDW Dreamwalkers inc. (akoestische progressive metal), Shandon Sahm (Americana classics) en de Vleppye Auwurs.

Parkeergelegenheid is aanwezig bij het nabijgelegen parkeerterrein van recreatiegebied Hemmeland in Monnickendam.