Ukkies Paasduik en Aquadisco in Leeghwaterbad

PURMEREND In het Leeghwaterbad is er vrijdag 19 april van 19.00 tot 21.00 uur een Aquadisco met als thema het wilde westen. Maandag 22 april - tweede paasdag - is het zwembad open voor recreatief zwemmen. Die ochtend is er in het feestelijk versierde instructiebad de traditionele Ukkies Paasduik.

Cowboymuziek, cowboydans en interactief schieten als een cowboy maken de sfeer van het wilde westen tijdens de Aquadisco op vrijdag 19 april compleet. Kinderen tot en met veertien jaar kunnen hun favoriete dansmuziek aanvragen via info@spurd.nl. De toegang bedraagt € 5,50. Kinderen tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de Aquadisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een (betalende) volwassene in zwemkleding.

Op tweede paasdag, maandag 22 april, is er van 10.00 tot 12.00 uur de Ukkies Paasduik. Ukkies kunnen met hun ouders genieten van eieren versieren, zingen en waterplezier. Er is een veilige, speciale ukkies stormbaan om op te klimmen en klauteren. De paashaas komt dansen en gaat graag met ukkies en (groot)ouders op de foto.

Ukkies moeten zwembandjes om de armen hebben. De toegang tot de Ukkies Paasduik is voor (groot)ouder en ukkie tot en met drie jaar samen € 6,80. Een extra zwemmer betaalt de normale toegangsprijs van € 5,50. Men kan tussendoor en na de Paasduik gebruik maken van de opengestelde baden en blijven tot sluitingstijd. Tweede paasdag is het zwembad open van 09.00 tot 16.00 uur voor recreatief zwemmen, er zijn geen zwemlessen en geen (doelgroep)activiteiten.
Het Leeghwaterbad is eerste paasdag, zondag 21 april, gesloten. Het kantoor van Spurd is tweede paasdag gesloten en er is die dag geen BuurtSportWerk.