• Samen toneelspelen bij Wherelant.

    M. Van Zeijlen

Theaterworkshop voor senioren

PURMEREND Kunstgenoten in beweging houdt donderdag 7 december van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een theaterworkshop met als thema 'weerbaarheid en zelfvertrouwen' voor senioren (65+). Theatermaker Marianne van Zeijlen laat deelnemers ervaren hoe bevrijdend toneelspelen is. Met hulp van verschillende oefeningen en door het gebruiken van de verbeeldingskracht van de deelnemers ontstaat er ter plekke theater. Plezier en genieten staat voorop in deze workshop, acteerervaring is niet nodig.

Marianne van Zeijlen, theatermaker in hart en nieren, is zeer ervaren in het geven van workshops aan diverse groepen deelnemers. Zij verzorgt op plezierige wijze deze theaterworkshop. Deelnemers krijgen gerichte spelopdrachten en voeren deze samen uit.

Kunstgenoten in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma is te vinden op de website www.evean.nl/cursussen. Mensen die geen vervoer hebben, maar wel graag willen komen, kunnen contact opnemen. Dan wordt er naar een oplossing gekeken.

De activiteit vindt plaats op donderdag 7 december van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Deelname kost 5 euro, te betalen voor aanvang van de activiteit. Aanmelden kan via: cursusbureau@evean.nl of telefonisch: 088-3833397.

KERSTMAATJES Kunstgenoten in beweging houdt op donderdag 14 december tussen 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een gezellige ochtend in kerstsfeer voor senioren (65+). Het Nieuw Ouderenkoor met zijn 50 leden verzorgt de muzikale omlijsting. In het programma is ruimte om afspraken te maken voor een gezellig samenzijn of leuke uitjes te ondernemen in de kerst- en winterperiode. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk. Aanmelden is noodzakelijk.