• Kunstgenoten in Beweging

Social media workshop voor senioren

PURMEREND Kunstgenoten in Beweging houdt op donderdag 19 april van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een workshop met als thema 'Aan de slag met Facebook' voor senioren (65+). In deze workshop leren deelnemers alles over het Facebook profiel, maar ook over veiligheid en privacy bij het gebruik van deze sociale netwerksite.

CONTACT Via Facebook kunnen mensen op een makkelijke manier contact onderhouden met familie en vrienden of met mensen die een zelfde hobby of interesse hebben.

Misschien zijn oude bekenden van vroeger op te sporen.

INFORMATIE Facebook is daarnaast een handig medium om snel informatie te vinden. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld lid worden van pagina's met activiteiten of kunnen aangeboden artikelen uit de omgeving volgen. Juist voor ouderen is het een uitstekend middel om contact te houden met de wereld waarin we leven.

ACTIVITEITEN Kunstgenoten in Beweging houdt elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren.

Het programma is te vinden op de website www.evean.nl/cursussen. Op de speciale Facebookpagina krijgen bezoekers een indruk van eerdere workshops.

AANMELDEN De activiteit vindt plaats op donderdag 19 april van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Deelnemers zijn vanaf 9.30 uur welkom.

Deelname bedraagt 5 euro, inclusief koffie en thee. Aanmelden voor de workshop kan via: cursusbureau@evean.nl of telefonisch via: 088-3833397.

Kunstgenoten in Beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.