Rugby Development Dag bij Waterland

PURMEREND Op het complex van Rugby Club Waterland aan de Van IJsendijkstraat vindt op zaterdag 10 november de tweede Rugby Development Dag van dit seizoen plaats.

Dit keer is het complex van Rugby Club Waterland decor voor dit talentenprogramma. Deze dag staat in het teken van het trainen van jong talent, en is bedoeld voor mini's (geboortejaar 2007 of 2008).

Het doel van de Rugby Development Dag, waarvan er in totaal vier per jaar plaatsvinden, is het ontwikkelen talent en enthousiast maken van rugbyers. Ook is deze dag bedoeld als opstapje naar Oranjeprogramma's van Rugby Nederland. Het thema van deze dag is deze keer: verdediging.

Het programma ziet er als volgt uit: om 10.00 uur ontvangst en inschrijven (kom je voor het eerst, dan zitten er 20 euro inschrijfkosten aan vast, was je al op de eerste RDD geweest dan is het inschrijfgeld reeds voldaan).


Om 10.30 uur is er een presentatie van Rugby Academy Noord West (30 minuten ongeveer) voor de ouders terwijl de kinderen starten met de trainingen.

Om 12.00 uur wordt er geluncht en ene uur later worden de trainingen en wedstrijden hervat. Het programma is om 14.30 uur afgelopen.