• Anneke Beumer

Reuring zoekt vrijwilligers

PURMEREND Nog een paar weken en dan is het zover: Reuring 2019. Van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni staat de binnenstad van Purmerend en het festivalhart in het Leeghwaterpark weer bol van de meest uiteenlopende voorstellingen. Met straattheater, live muziek, theater op locatie en toffe acts biedt het Reuring Festival voor iedereen heerlijke momenten.

Ook dit jaar zijn er weer veel vrijwilligers nodig om er een fantastisch feest van te maken. Er zijn onder andere vrijwilligers nodig als hosts (zowel op zaterdag in de stad, als op zondag in het park), mensen die de kassa's bemannen en natuurlijk toppers voor in de horeca.

Op de website reuring.com zijn de functieomschrijvingen te vinden. Voor alle functies geldt dat vrijwilligers minimaal twee dagdelen en minimaal vier uur beschikbaar moeten zijn. Aanmelden als vrijwilliger kan via reuring.com. Neem voor vragen contact op met Judith Kruit, coördinator vrijwilligers via: vrijwilligers@reuring.com of, tel. 06-23587027. (Foto: Anneke Beumer)