• Lonneke Dort en Daniëlle Schel komen op zaterdag 14 april naar Onder de Linden.

    Onder de Linden

Onder de Linden knalt nog even

MIDDENBEEMSTER Het culturele seizoen van Onder de Linden zit er bijna op. Nog een paar voorstellingen te gaan en dan sluit het doek even. In september begint er weer een nieuw theaterseizoen bij Onder de Linden.

DORT EN SCHEL Lonneke Dort en Daniëlle Schel komen op zaterdag 14 april om 20.30 uur naar Onder de Linden in Middenbeemster. Dort won in 2017 de AKF Sonneveldprijs en Schel mocht naast de tweede plaats ook de publieksprijs mee naar huis nemen.

Zaterdag 14 april staan zij beiden op het podium van Onder de Linden en laten zien dat zij terechte prijswinnaars zijn.

De toegang bedraagt 13,50 euro.

MUZIEK Muziek is er op zondag 15 april om 15.00 uur van Ska Fé. Ska Fé, opgericht in 2012 door Eugene Eggermont, is een zogenaamde 'Old School Skaband'. De bandleden brengen een gevarieerd en bijzonder repertoire.

De toegang bedraagt 9 euro.

THEATER TOM Theatergroep TOM speelt maandag 16 april om 20.00 uur de voorstelling 'C'est le ton qui fait la musique' in Onder de Linden.

Zeven vrouwen met levenservaring en een zorgachtergrond vormen theater TOM. Zij heten het publiek welkom als gast in restaurant TOM van een verzorgingshuis. Hoe verdraagzaam zijn de ouderen onderling en hoe tolerant is het personeel?

De toegang bedraagt 12,50 euro.

KINDEREN Ageeth de Haan zingt zaterdag 21 april om 14.30 uur in het liedjesprogramma: 'Dag Zon, dag zee' de mooiste liedjes uit haar gehele repertoire.

Het werk van De Haan wordt omschreven als 'een mix van kleinkunst, pop en jazz voor kinderen'. De onderwerpen liggen heel dichtbij.

De toegang bedraagt 8 euro.

Onder de Linden is gevestigd aan de Middenweg 150 in Middenbeemster.

Reserveren kan via: www.onderdelindenbeemster.nl.