Marktstad Moves

PURMEREND Op negen locaties houden Spurd en de binnenstadondernemers op zaterdag 26 mei van 13.00 tot 17.00 uur sport- en spelactiviteiten voor jong en oud: van limbodansen tot tafeltennis, van luchtkussens tot goochelen en van rolstoelbasketbal tot een rollatorloop.

Op de Koemarkt is er onder andere de finale van het straatvoetbaltoernooi, tennisboarding, podium met muziek en dans, verschillende luchtkussens en stormbanen én een rollatorloop, ook voor rolstoelen.

De Kaasmarkt is het domein van oud-Hollandse spellen, circus, luchtkussen, luchtacrobatiek, korfbal, bellenblaas en goochelen. Kinderen kunnen zich op het Waagplein uitleven op een drakenbaan luchtkussen en aan de Koestraat is er limbodansen, boccia, rolstoelbasketbal en een rad van Fortuin.

In De Hoogstraat staat een springkussen en kunnen kinderen bouwen, mikken en gooien. Tafeltennis is er op het Looiersplein, blobjump op de Melkwegbrug en oud-Hollandse spellen en een springkussen op het Slotplein. In de Willem Eggertstraat staan er een dance work out, basketbal shoot out en jumping fitness op het programma.