• Bernadette Rolsma en Marianne Harmsen lopen de Dam tot Dam wandeltocht.

    Huis aan het Water

Team Huis aan het Water loopt mee met Dam tot Dam wandeltocht

KATWOUDE Ook dit jaar loopt er voor de vierde keer een Team Huis aan het Water met de Dam tot Dam wandeltocht op 21 september. Bernadette Rolsma en Marianne Harmsen zijn de initiatiefnemers. Bernadette is oncologisch fysiotherapeute bij Huis aan het Water. Marianne was enige tijd gast bij Huis aan het Water en inmiddels onmisbaar vrijwillig gastvrouw.

Om extra geld in te zamelen voor Huis aan het Water hebben de twee sportieve dames het idee opgevat om aan de Dam tot Dam wandeling mee te doen. Naast het inzamelen van geld is het ook een manier om mensen te stimuleren te blijven bewegen en trainen na een zware periode. 'Het is erg leuk en fijn om te zien al mensen – die zoveel hebben meegemaakt – toch de eindstreep halen bij de Dam tot Dam wandeltocht'.

De Dam tot Dam wandelgroep bestaat altijd uit een zeer gemêleerd gezelschap. Zo doen er gasten van Huis aan het Water mee, maar ook hun familieleden, vrienden en mensen die Huis aan het Water een warm hart toedragen.

Sluit u zich ook aan bij het wandelteam van Huis aan het Water? Iedereen is welkom. Er zijn verschillende afstanden te lopen (20 km, 27 km of 42 km).

Bij het Huis aan het Water kan iedereen terecht die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Meer weten? Ga naar www.stichtinghuisaanhetwater.nl/dam-tot-dam. Of mail naar: info@stichtinghuisaanhetwater.nl.