• Frits Boddeman

Kerstpakketten actie 'Do Good, Feel Good'

WATERLAND De samenwerkende Rotaryclubs uit de regio Waterland zijn de kerstpakkettenactie 'Do Good, Feel Good' gestart. Hoewel het nog zomer is, kunnen de feestelijk verpakte kerstpakketten, samengesteld met kwaliteitsproducten uit de regio, al worden besteld.

Voor ieder pakket dat wordt besteld, voor bijvoorbeeld familie, medewerkers of relaties, zorgen de Rotaryclubs er voor dat er ook een pakket wordt bezorgd bij iemand uit de regio die dit verdient. Iemand die om welke reden dan ook (bijvoorbeeld financiële omstandigheden, ziekte, eenzaamheid, verlies van een dierbare) een moeilijk jaar heeft gehad.

Vorig jaar hebben de samenwerkende Rotaryclubs uit Waterland op deze wijze ruim 500 zogenaamde 'weggeefpakketten' in de regio kunnen bezorgen. De 500 adressen zijn door hulpinstanties aangeleverd. Indien gewenst kunnen er ook adressen aangeleverd worden voor deze 'weggeefpakketten'

De pakketten zijn er in twee formaten en gevuld met kwaliteitsproducten uit de regio, zoals appelperensap van Eerlijk & Heerlijk uit de Beemster, 2 soorten bier (Beemster Boezem en Rijper Liefde) van Brouwerij Leeghwater uit De Rijp, Boerenkaas van Kaasboerderij Groot uit Middenbeemster en nog veel meer.

Kijk op: www.rotary.nl/purmerendweidevenne/ voor meer informatie over de kerstpakkettenactie. Hier is ook het bestelformulier te vinden.