• Lena Wals

Lena in finale Miss Teen of Noord-Holland

PURMEREND Lena Wals (17) heeft zich geplaatst voor de finale van Miss Teen of Noord-Holland. De finale is op 12 mei in theater De Purmaryn.

Lena volgt op het Regio College in Zaandam de opleiding managementassistent niveau 4. 'Ik doe mee aan de verkiezing omdat ik graag voor de camera sta en modeshows mij erg interesseren. Daarnaast sta ik open voor een nieuw avontuur waarbij ik nieuwe mensen leer kennen. Ik vind het ook een enorme eer om mee te mogen doen en het is een geweldige ervaring', aldus Lena.

Miss Beauty of the Netherlands, organisator van de Miss Teen of Noord-Holland verkiezing, steunt de Linda. foundation. De foundation zet zich in voor arme kinderen in Nederland. Lena gaat zich de komende tijd ook voor dit goede doel inzetten. 'Mensen die een steentje willen bijdragen, kunnen kijken op: www.actievoorlindafoundation.nl/actie/lena-wals'.

Lena is te volgen in haar voorbereiding voor de finale op 12 mei via haar Instagram account: @lena_lw. Wil jij op haar stemmen? Sms Poll Noordholland Lena naar 3010.