• (vlnr) Franklin Tol (Carré), Sam Veerman (Veerman Wooncentrum) en Ronald Plat (Tase) zijn er klaar voor…

    Ernst Buning

Knallend het jaar uit

VOLENDAM Aan de Julianaweg in Volendam staan drie grote woonwinkels: Carré Wonen en Slapen, Tase Wonen en Slapen en Veerman Wooncentrum. Samen goed voor 30.000 m2 woongenot. Hoewel het deels concurrenten zijn, vullen ze elkaar ook aan en verwijzen regelmatig naar elkaar door. 'Zo bereiken we, dat iedereen die naar de woonboulevard komt, hier zal slagen', zegt Franklin Tol van Carré. 'Samen hebben we een heel breed assortiment, van eenvoudig tot zeer luxueus'.

Ernst Buning

SAMENWERKING Ronald Plat van Tase: 'Samen leveren we alles op het gebied van wonen, slapen, keukens, verlichting en badkamers. Ook aanvullende diensten, zoals stylisten en interieuradvies worden door de zaken aan de Woonboulevard geleverd. Klanten komen hier graag vanwege het uitgebreide assortiment en de persoonlijke service.'

DAGJE UIT 'Ook de mogelijkheid om gratis te parkeren is belangrijk. Sommigen koppelen er zelfs een gezellig dagje Volendam aan vast, even lekker over de Dijk lopen, een visje eten. Dan is een bezoek aan de Woonboulevard meteen een dagje uit!', zegt Sam Veerman van Veerman Wooncentrum.

HARDE WERKERS Het is opmerkelijk dat een kleine plaats als Volendam zich zo goed heeft weten te ontwikkelen. Denk aan de muziek, het toerisme, voetbal.

Ron Tol, de stuwende kracht achter de samenwerking van de drie woonbedrijven, heeft hier een goede verklaring voor: 'Van oudsher was Volendam een arm vissersdorp dat hard moest opboksen tegen de rijke en welvarende buren in Edam. Daar stonden de statige huizen van de handelaars. Zo hebben we geleerd om keihard te werken, de beste te willen zijn, steeds nieuwe dingen te leren en te blijven vernieuwen. En ook dat we pas tevreden zijn als de klant tevreden is.'

SUCCESFORMULE De Woonboulevard is het levend bewijs van de succesformule van Volendam. Al snel zagen de ondernemers dat ze baat hadden bij een samenwerking.

De actie op oudejaarsdag is daar een goed voorbeeld van: door komende zondag in alle drie de zaken een extra korting te geven op de toch al lage prijzen van de uitverkoop, zullen meer mensen naar de Boulevard komen.

Dat stelt de zaken weer in de gelegenheid aan een groot publiek te laten zien wat ze in allemaal in huis hebben op het gebied van assortiment, service en prijs.

INFORMATIE Extra korting op zondag 31 december 2017 vanaf 11.00 uur bij de volgende bedrijven: Carre Wonen & Slapen B.V. aan de Julianaweg 137a in Volendam. Tase Wonen & Slapen aan de Julianaweg 208 in Volendam en Veerman Wooncentrum aan de Julianaweg 151 in Volendam.

Kijk voor meer informatie op de website:

www.woonboulevardvolendam.nl