Instuif Turncentrum Waterland

PURMEREND Turncentrum Waterland heeft naast wedstrijdgroepen ook diverse groepen voor aanstormend talent en is altijd op zoek naar de nieuwe Epke Zonderland of Sanne Wevers. Daarom houdt het turncentrum zondag 18 februari van 14.00 tot 16.00 uur in sporthal De Beuk aan de Van IJsendijkstraat een turninstuif voor voor jongens van 5 tot en met 7 jaar.

SAMENWERKING Stichting Turncentrum Waterland is een samenwerkingsverband tussen de twee gymnastiekverenigingen Gymnet Purmerend en Hercules Beemster aangaande de hoogste turnniveau's. De stichting faciliteert wedstrijdturnen voor meisjes/dames en jongens/heren van N1 tot en met N4 en 1e tot en met 3e divisie. Doelstelling is om binnen een tijdsbestek van 5 jaar ook met de jeugd op eredivisie niveau aan wedstrijden deel te nemen.

ONTPLOOIEN De samenwerking bundelt kwaliteit, knowhow en mankracht en biedt stabiliteit en continuiteit. Voor talenten uit Purmerend, Beemster en wijde omgeving zijn er optimale mogelijkheden om zich samen met andere talenten te ontplooien. Meer dan 100 turners en turnsters zijn reeds aangesloten bij Turncentrum Waterland, dat over meer dan 10 gekwalificeerde trainers, trainers in opleiding en assistent-trainers beschikt en daarnaast professionele begeleiding biedt op het gebied van voeding en fysiotherapie.

Het afgelopen seizoen hebben de turners en turnsters van de beide verenigingen al uitstekend gepresteerd op wedstrijden, waren er 5 Nederlands Kampioenen en werden er in totaal meer dan 20 medailles behaald op het NK.

TOPTURNERS Turncentrum Waterland wil ook graag in de toekomst deze mooie prestaties voortzetten en is daarom op zoek naar nieuwe topturners en turnsters in de dop. Turncentrum Waterland houdt op zondag 18 februari van 14.00 tot 16.00 uur een instuif in de nieuwe turnhal voor jongens van 5 tot en met 7 jaar. Er zal gekeken worden naar kracht, lenigheid en bewegingsgevoel en talentjes kunnen vervolgens bij de selectie gaan trainen en op speelse wijze een begin maken met de basisbewegingen van het turnen. Voor aanmeldingen: tel 0637346178 of mail turncentrumwaterland@hotmail.com