• Kanovereniging Edam

Heropening loods kanovereniging

EDAM Kanovereniging Edam opent op tweede paasdag, maandag 22 april, vanaf 14.00 uur de deuren van de verbouwde loods aan het Oorgat 17 in Edam.

Omdat het dak asbest bevatte, is het vervangen door een nieuw asbestvrij dak. De vereniging heeft gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de recreatieruimte uitgebreid op te knappen en in een moderner jasje te steken. Verder zijn in de loods de nodige aanpassingen en reparaties verricht.

De Prinsenstichting in Purmerend heeft een nieuw naambord gemaakt. Dit naambord wordt maandag om 15.00 uur onthuld tijdens de officiële heropening van de loods. Hierna volgt een korte vaartocht door Edam.


Na de opening zal er weer iedere donderdagavond van 19.00 uur tot donker gevaren worden vanaf de loods. Daarnaast worden er weer regelmatig dagtochten of meerdaagse tochten gehouden. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op de website van Kanovereniging Edam: www.kvedam.nl.
Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de heropening van de loods op tweede paasdag vanaf 14.00 uur en kunnen op een donderdagavond een proeftocht maken.