Geen verhoging abonnement WonenPlus

STREEK Net als in 2017 zal ook in 2018 het abonnementsgeld voor WonenPlus gelijk blijven. Zo kan men voor een klein bedrag per maand gebruik maken van de diensten van WonenPlus om zo lang mogelijk op een prettige wijze thuis te blijven wonen. Want uiteindelijk willen we dit toch allemaal?  

VRIJWILLIGERS Voor 2,50 euro per maand, als u huurt via WoonCompagnie, kunt u gebruik maken van de enthousiaste vrijwilligers van WonenPlus die bij u komen voor een klein klusje in huis of tuin, boodschappen doen, televisie- of computerhulp of gezellig voor een praatje of wandeling.

MINIMA Bent u geen huurder? Dan betaalt u 5 euro per maand. Minima kunnen zonder kosten gebruik maken van de diensten van WonenPlus.

ACTIVITEITEN Mensen met een abonnement worden ook op de hoogte gehouden van de activiteiten die georganiseerd worden. Zo houdt RSWP bijvoorbeeld activiteiten voor mantelzorgers.

Geinteresseerden kunnen voor meer informatie of een lidmaatschap contact opnemen met het servicepunt van WonenPlus.

WonenPlus Beemster is te bereiken van maandag tot en met woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur via, tel. 0299-820397.

WonenPlus Alkmaar Aangenaam voor Schermer en Graft de Rijp is te bereiken op dinsdag en woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur en op donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur via, tel. 0299-820139. Hoeft u nog niet om hulp te vragen? Dan zijn er volop mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor de mensen die de hulp van WonenPlus wel nodig hebben. Ook daarvoor is WonenPlus in de ochtenduren te bereiken via het servicepunt.