• Steprace door Edam.

    .

Na Edam, nu kermis in Volendam

EDAM Het zit er alweer op, de kermis in Edam. Donderdag ging de kermis open en konden jong en oud een ritje maken in één van de attracties die waren opgesteld op het Damplein, de Kaasmarkt en de Baanstraat. Op de laatste kermisdag, zondag, werd op de Kaasmarktparkeerplaats tegenover het busstation de jaarlijkse touwtrekwedstrijd gehouden. Ook was er weer de steprace.

Een tiental teams had zich opgegeven voor de steprace door de Prinsenstraat. De teams streden om de hoogste eer, hierbij flink aangemoedigd door het publiek dat langs de kant stond. 

KERMIS IN VOLENDAM De kermis in Edam is afgelopen, maar nu is Volendam aan de beurt. Van vrijdag 6 tot en met maandag 9 september staat Volendam in het teken van de kermis. Openingstijden van de attracties zijn: vrijdag 6 september van 14.00 tot 02.00 uur, zaterdag 7 september van 14.00 tot 02.00 uur, zondag 8 september van 14.00 tot 02.00 uur en maandag 9 september van 12.00 tot 24.00 uur.

In de kermistent op het Slobbeland zijn er elke dag diverse optredens, zo treden onder andere John de Bever en Pascal Redekker in de tent op. Wolter Kroes zingt maandag 9 september in Café Ome Jan. Op maandag staat er ook een grote markt op de Edammerweg.

Kijk voor een uitgebreid programma van evenementen en activiteiten op: www.kermis-in-volendam.nl.
{Foto: Johan Koopmans)