• Muziekschool Waterland

'Eindelijk tijd voor muziek'

PURMEREND Wie altijd al zin heeft gehad om muziekles te nemen, maar er nooit de tijd voor had, kan nu bij Muziekschool Waterland terecht. In speciale cursussen kan iedere 55-plussers ontdekken dat er toch eigenlijk niets leuker is dan zelf muziek maken. Speciaal voor beginners heeft Muziekschool Waterland de cursussen 'tijd voor gitaar' en 'tijd voor piano' ontwikkeld. Daarnaast wordt deze cursussen ook aangeboden aan gevorderden.

In acht wekelijkse groepslessen van een deskundige docent leert men in een ontspannen sfeer een aantal leuke muziekstukken te spelen. Er worden diverse technieken aangeleerd, er is tijd om noten te leren lezen, te musiceren met andere cursisten en melodieën na te spelen op het gehoor.

De wekelijkse lessen starten voor piano op woensdag 12 september om 9.15 uur en gitaar op 10 oktober om 13.00 uur. Beide cursussen vinden plaats in het gebouw van Muziekschool Waterland aan de Geulenstraat 62 in Purmerend.

Muziekschool Waterland is koploper op het gebied van muziekeducatie in regio Waterland.

Kijk voor meer informatie over de cursussen, ook over de gevorderden cursussen, en de muziekschool op de website: ww.muziekschoolwaterland.nl, tabblad cursussen. Of neem contact op via mail: info@muziekschoolwaterland.nl of telefoon 0299-427812.