• Bloemen voor Wil en Ed van Kampen.

    Han Giskes

Diamanten geluk voor Ed en Wil

PURMEREND Burgemeester Don Bijl bracht maandag een felicitatiebezoek aan het echtpaar Ed en Wil van Kampen-den Broeder. Het echtpaar vierde het diamanten huwelijk en ontving uit handen van de burgervader een mooie bos bloemen.

KENNISMAKING Ed (85 jaar) is geboren in Krommenie en Wil (82 jaar) in Amsterdam. Ze leerden elkaar kennen tijdens een bezoek aan de buren. Zij trouwden 5 jaar later en na een jaartje in Amsterdam gewoond te hebben, verhuisden zij naar Purmerend waar ze nu nog steeds in hetzelfde huis wonen.

Ed en Wil kregen 3 zoons en werden later opa en oma van 8 kleinkinderen. ANALIST Ed werkte tot zijn pensioen als analist bij Shell.

Wil werkte bij een bedrijf voor reclamefilms, waar zij de boekhouding deed. Toen de kinderen geboren werden, zorgde zij voor het huishouden en de kinderen.

FLYING PETRELS Ed is een echte sportman. Hij voetbalde 25 jaar lang bij Purmersteijn en later was hij een van de eersten die zich inzette voor de Flying Petrels. Onder andere als bestuurslid maar ook als trainer. Hiervoor is hij benoemd als erelid.

Ook Wil was nauw betrokken bij de Flying Petrels. Zij deed het onderhoud van de honkbalpakken, kantinediensten en schoonmaakwerkzaamheden. Jarenlang deed Ed aan ABC ouderenvoetbal en nu biljart hij nog steeds.

Wil kegelt al 25 jaar. Vroeger was ze actief op school waar ze veel hielp bij onder andere sport en spel. reizen Samen maakten Wil en Ed vele busreizen binnen Europa. De laatste jaren huurden zij tijdens de vakanties een huisje in Nederland. Het 60-jarig huwelijksjubileum van Ed en Wil van Kampen-den Broeder werd gevierd met familie en vrienden.