• Els Broers

Boekenweek met winnaars van de Boekhandelsprijs

PURMEREND De Boekenweek, die wordt gehouden van 23 tot en met 30 maart, wordt goed gevierd bij Boekhandel Het Leesteken. Twee winnaars van de Boekhandelsprijs bezoeken de boekhandel aan de Zuidersteeg 2 in Purmerend.

Winnaar van de Boekhandelsprijs 2019 is Johan Fretz met zijn boek 'Onder de paramariboom', een roadtrip door Paramaribo en een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon. Met hem trapt Het Leesteken de Boekenweek af met een lezing op zaterdag 23 maart om 17.00 uur over zijn boek. De SuriMAMs verzorgen de culinaire omlijsting van de lezing.

Murat Isik bezoekt Het Leesteken op donderdag 28 maart van 15.00 tot 16.00 uur. Er is een meet & greet en Isik signeert zijn werk. Murat Isik won vorig jaar de Boekhandelsprijs met 'Wees onzichtbaar'. Hij schreef het Boekenweekessay 'Mijn moeders strijd' (€3,75).

Iedereen ontvangt bij besteding van €12,50 aan Nederlandstalige boeken het Boekenweekgeschenk 'Jas van belofte' van Jan Siebelink cadeau. Voor beide activiteiten geldt dat entree gratis is, wel graag aanmelden via info@leesteken.nl of, tel.771834.