• Nina de la Croix presenteerde de benefietavond

    Jaap Dik

Benefietavond Onder de Linden groot succes

MIDDENBEEMSTER De 225 bezoekers in de Keyserkerk woensdagavond, die een unieke voorstelling kregen voorgeschoteld, zorgden voor een daverend applaus toen Nina de la Croix, die op voortreffelijke wijze de avond presenteerde, mocht vertellen dat het eindbedrag van de benefietavond uitkwam op € 5245,00. Tel hierbij een bedrag op van €500,00 van de door verschillende ondernemers gesponsorde verloting en het bestuur van Onder de Linden gaat met vertrouwen het komende seizoen in.

De toekomst van Onder de Linden is echter pas zeker wanneer het gemeentebestuur terugkomt op haar eerdere besluit om de subsidie voor cultuur te beëindigen.

De artiesten die geheel belangeloos optraden, zien het belang van theaters als Onder de Linden, evenals de ruim 200 bezoekers. En dat maakt toch wel duidelijk dat cultuurbrengers als Onder de Linden een functie in de Beemster hebben.

In ieder geval wordt op dit moment al gesleuteld aan het programma 2019/2020 en Onder de Linden rekent, door het seizoen genomen, op de bezoekers van de benefietavond.