ABN AMRO sluit kantoor Volendam

VOLENDAM Het ABN AMRO kantoor in Volendam aan de Schoolstraat 9-17 sluit per 12 april 2019. Dit komt omdat steeds minder klanten het kantoor bezoeken en vaker hun bankzaken online regelen. Bovendien kunnen klanten met al hun vragen terecht bij ABN AMRO medewerkers die telefonisch 24 uur per dag bereikbaar zijn.

De medewerkers van het kantoor in Volendam werken voortaan in een ander ABN AMRO kantoor. De huur van het pand in Volendam is opgezegd. Voor momenten dat klanten toch een kantoor willen bezoeken, kunnen zij terecht in het kantoor in Purmerend aan de Kalversteeg 1 of één van de andere kantoren in Nederland. Klanten vinden het voor hen dichtstbijzijnde kantoor op de website van ABN AMRO of ze kunnen bellen naar het informatienummer 0900 0024.

Oudere en minder mobiele klanten die extra ondersteuning nodig hebben bij hun bankzaken kunnen terecht bij de financiële zorgcoach. Die helpt onder andere bij het in de eigen omgeving leren omgaan met Internet en Mobiel Bankieren.

ABN AMRO investeert de komende tijd in verdere optimalisatie van de online dienstverlening, zoals beeldbankieren. De bank ervaart dat klanten het prettig vinden om via een online videoverbinding een persoonlijk adviesgesprek met een expert van ABN AMRO te voeren.