Sport lezersnieuws

Isa droomers behaalt 5e plaats in Amsterdam

Afgelopen zondag 20 januari was voor het Nationaal 1 niveau, categorie instap de eerste regionale wedstrijd. Isa Droomers, de Purmerendse uitkomend voor het Turncentrum TopTurnen Opmeer eindigde de meerkamp met een keurige 5e plaats met 49.525 pnt. 

10e Goudenregentoernooi

Van 18 t/m 24 maart 2019 (met het voorweekend 16-17 maart ) staat het Goudenregentoernooi bij LTC Anonymus in Purmerend weer op de toernooikalender; het gezelligste tennistoernooi van de regio.

Voorjaarsdrive broeker BridgeClub

Op 17 februari 2019 houdt de Broeker BridgeClub haar jaarlijkse voorjaarsdrive in het Broekerhuis, Leeteinde 16 in Broek in Waterland. De zaal gaat open om 12.30 uur, het bridgen begint 13.30 uur. Er zijn weer vele prachtige prijzen te winnen.

open les chi kung

Wie kennis wil maken met chi kung is van harte welkom bij de open les. Chi kung bestaat uit Chinese gezondheidsoefeningen die eenvoudig zijn aan te leren. Het gaat erom dat je de energie die er is in aarde en lucht toelaat in je hele lijf.

Indoorvliegen in sporthal De Beuk

Indoor-Purmerend organiseert ook dit voorjaar weer evenementen met lichtgewicht modelvliegtuigen in de grote sporthal De Beuk, van IJsendijkstraat. De eerste vindt plaats aanstaande zondag 13 januari van 19.30 tot 21.30 uur.

Hoekstra & Van Eck nieuwjaardrive

De BBC organiseert op zondag 13 januari 2019 de Hoekstra & Van Eck nieuwjaardrive. De kosten bedragen slechts € 10 per paar en worden aan de zaal betaald. Er zijn ( veel ) prijzen voor diverse winnaars. Hoofdprijs : dinerbonnen ter waarde van € 80.

Purmerender Nederlands kampioen bowlen

deze zondag werden de Nederlandse kampioenschappen jeugd bowlen gegooid in Tilburg. Er werd in klassen gegooid voor jeugd tot 12 jaar, tot 16 jaar en tot 21 jaar en dit opgedeeld in jongens en meisjes. Ook werden er koppels gegooid, weer in dezelfde klasse verdeling.

Darten op de donderdagavond.

darten in Buurtcentrum Gildeplein

9e Wereldtitel judoka Koppe

Afgelopen woensdag heeft judoveteraan Hendrik Koppe (56) in het Mexicaanse Cancun zijn negende!!! wereldtitel veroverd bij de veteranen (zijn 8e op rij). In de categorie M6/+100 was de judoreus (2 meter en 127 kilo zwaar) weer ongenaakbaar.

Purmersteijn - Hollandia

In plaats van de zondagmiddag speelt Purmersteijn deze wedstrijd op de zaterdagavond

Pagina's