Sport lezersnieuws

Promotiefeest SV-Ilpendam

Aan alle supporters van SV-Ilpendam

Nadat we er al een aantal jaar heel dichtbij zijn geweest is het nu dan eindelijk gelukt; De Promotie naar de 3e klasse is een feit. Tegelijk heeft ons 2e elftal dit jaar door hun kampioenschap ook de promotie naar de 3e klasse behaald.

Zomerbridge 2019 BC Concordia

Zomerbridge 2019 Om u in de gelegenheid te stellen bridge te spelen in de maanden mei t/m augustus organiseert BC Concordia op de dinsdagmiddagen “ZOMERBRIDGE” in Heel Europa (Genuahaven 50 – Weidevenne – Purmerend). Elke dinsdag tot en met 27 augustus.

Blubberrace

30 juni wordt in de Monnikmeer voor de 15e keer de Blubberrace georganiseerd. Neem een kijkje op onze FB pagina “Blubberrace Overleek” of bekijk het op YouTube geplaatste filmpje “In het stralende zonnetje met een glimlach door 23 blubbersloten” van 2018 voor een impressie.

Lataesha Narain 2x goud en 1x zilver op NK inline skaten

Van 30 mei t/m 1 juni werd het NK inline skaten gehouden. De eerste twee dagen op de piste van 200m in Wervershoof en de laatste dag op de weg in Medemblik. Lataesha Narain uit Broek in Waterland reed daar de sprint onderdelen als eerste jaars B junior (jeugd).

Rick Stikkelorum kampioen NK turnen

Rick Stikkelorum, turner bij Mauritius in Volendam heeft zaterdag 25 mei, tijdens het NK meerkamp turnen in Alkmaar de 1e plaats behaald. Rick begon de dag met de oefening rek, dit ging net iets minder goed dan in de halve finale.

Tweede dan taekwondo voor Souhaïlla Karimi

Vorige week deed de Purmerendse Souhaïlla Karimi (21) succesvol examen voor de tweede dan taekwondo.

OPEN AVOND ATLETIEKVERENIGING MONNICKENDAM

ATLETIEK: open avond dinsdag 4 juni a.s. voor iedereen met o.a.
een crossloop van 5 rondes voor de senioren en 3 rondes voor de junioren ??Dinsdagavond 4 juni a.s. organiseert Atletiekvereniging Monnickendam een open avond op het sportpark.??

Zomeravond bridge in Edam

Bridgeclub Dubbel & Dwars Edam organiseert elke woensdagavond weer zomeravond bridgen in Edam van 29 mei tot 21 augustus 2019 aanvang 19.45 uur

in de Burghwall Achterhaven 89, Edam

Inschrijven € 5 per paar en leuke prijsjes te winnen

Heel Beemster Bakt

Ter gelegenheid van 350 jaar korenmolen De Nachtegaal organiseren we een wedstrijd "Heel Beemster bakt". Als voor bereiding geven Marcel en Harry de Groot op 1 juni een workshop in de Kosterij te Middenbeemster.

Waterland Halve Marathon (+ 5 en 10km)

Heb jij zin in een leuke hardloop uitdaging in een mooie omgeving kom dan Zondag 26 mei naar Monnickendam. Op die dag gaat er weer een grote groep enthousiaste hardlopers van start tijdens de 29e Waterland Halve Marathon georganiseerd door de Atletiek Vereniging Monnickendam.

Pagina's