Lezersnieuws

Tekening Jaap Oudes naar Schooltje Dik Trom

Etersheim - Het kinderboekenmuseum Het Schooltje van Dik Trom in Etersheim is verblijd met een werk van de tekenaar Jaap Oudes. Het gaat om ‘De intocht van het circus in Warder’, een tekening waarop Dik Trom een prominente plaats in neemt. De kwajongen uit de boeken van C. Joh.

Hoekstra & Van Eck nieuwjaardrive

De BBC organiseert op zondag 13 januari 2019 de Hoekstra & Van Eck nieuwjaardrive. De kosten bedragen slechts € 10 per paar en worden aan de zaal betaald. Er zijn ( veel ) prijzen voor diverse winnaars. Hoofdprijs : dinerbonnen ter waarde van € 80.

Jubileum VDMS vormgegeven in boek over sleepboten en opduwers

In het kader van het vijfde lustrum van Vereniging De Motorsleepboot heeft het bestuur van de VDMS besloten om een naslagwerk te laten maken in de vorm van een boek. Een historisch naslagwerk vol met foto’s, interviews, verhalen en getekende illustraties. 

Nog steeds geen antwoord op de slechte of geen bezorging van het gezinsblad Purmerend, Edam, Volendam E.O.

Vandaag weer de standaard mail binnen gekregen waar we niets aan hebben  hier de stansaard mail: 

Cursus over het bijbelboek Ezechiël, priester en profeet voor toen en nu

Informatie over de cursus? Vragen? Zie: www.lamdeni.nl

Docent: Joseph Shulam 

Slechte bezorging van het Gezinsblad Purmerend/Edam//Volendam E.O.

In navolging van de vorige artikel hier in het Gezinsblad Purmerend/Edam/Volendam E.O. Over het slechte bezorging van deze krantje hier in de wijk de Gors, Purmerend.

Al ruim 13.000 meldingen op meldpunt voor behoud vuurwerktraditie

Iets minder dan twee weken na de opening van het meldpunt ikervaargeenoverlast.nl zijn er al meer dan 13.000 meldingen binnen van mensen die vinden dat het zelf afsteken van legaal consumentenvuurwerk in eigen straat op oudjaarsdag mogelijk moet blijven, en dat de huidige afsteektijden moeten bli

Purmerender Bram Wolff doet mee aan de Noordkaap Challenge 2018

Purmerend -  Purmerender Bram Wolff (20) doet samen met goede vriend en studiegenoot Lars van Steijn (20) mee aan Noordkaap Challenge 2018.

Kerkdiensten


Beste redactie,
Voor de rubriek kerken/ kerkdiensten van 

het volgende:
House of Hope
10:30 (Elke zondag)
ds. Jochem Mimpen
www.hohpurmerend.nl
Na afloop belegde broodjes met soep.
 

Purmerender Nederlands kampioen bowlen

deze zondag werden de Nederlandse kampioenschappen jeugd bowlen gegooid in Tilburg. Er werd in klassen gegooid voor jeugd tot 12 jaar, tot 16 jaar en tot 21 jaar en dit opgedeeld in jongens en meisjes. Ook werden er koppels gegooid, weer in dezelfde klasse verdeling.

Pagina's