Deel je nieuws

Activiteit door visclub de Jekko voor Zonnebloem Jongerengroep en de Doorzetters

Op donderdag 20 juni hebben Zonnebloem jongerengroep Zaanstreek-Waterland en de Doorzetters een activiteit aangeboden gekregen van visclub de Jekko. Visclub de Jekko bestaat 35 jaar en wilden vanwege hun jubileum graag iets doen voor de medemens.

“Doe net of je bij je buren wilt inbreken”

‘Bij mij is er toch niks te halen, dus bij mij breken ze echt niet in’, is de gedachte bij veel mensen. ”Maar zo denkt een inbreker niet”, zegt Coen Staal, voorzitter van de Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW).

Geldzorgen? SchuldHulpMaatje helpt al 5 jaar in Purmerend , nu ook in Beemster!

Samen lukt 't, dat is waarin ze geloven bij SchuldHulpMaatje. Zeker als je in de schulden zit, heb je iemand nodig die in je gelooft en je helpt. Zonder te oordelen, maar gewoon met je aan de slag gaat om weer financieel orde op zaken te stellen. De maatjes doen dat.

Sponsoractie voor deelname Zomerfestival voor kinderen Voedselbank

Wilt U ons plan supporten ? 

Wij van wolters en Weel Music bv. hebben een KinderZomerFestival georganiseerd .

Op onze locatie zullen wij drie vrijdagen het volgende programma presenteren :

week 29     Djembé Workshop met diploma na afloop

Schrijfcursus Levensverhalen in Het Broeker Huis

BROEK IN WATERLAND Anita Moerman verzorgt vanaf september een schrijfcursus Levensverhalen in Het Broeker Huis in Broek in Waterland. Op dinsdag 2 juli is er een kennismakingsbijeenkomst voor deze cursus vanaf 14.00 uur in Het Broeker Huis.

De Zonnebloem regio Zaanstreek-Waterland zoekt bestuursleden

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijk moment te bezorgen.

Intersport Dijk tot Damloop

AV Edam organiseert op dinsdag 25 juni de 13e editie van de Intersport Dijk tot Damloop. Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om vooraf in te schrijven via www.inschrijven.nl en wel tot en met 23 juni.

Zwarte band taekwondo voor Sjors Doorn

Op zaterdag 15 juni werden de landelijke dangraadexamens van de Taekwondo Bond Nederland in Nieuwegein gehouden. Dangraden (1e dan en hoger) zijn graden van gevorderdheid voor taekwondo beoefenaren met zwarte band. Het behalen van de eerste dan staat gelijk aan het behalen van de zwarte band.

Promotiefeest SV-Ilpendam

Aan alle supporters van SV-Ilpendam

Nadat we er al een aantal jaar heel dichtbij zijn geweest is het nu dan eindelijk gelukt; De Promotie naar de 3e klasse is een feit. Tegelijk heeft ons 2e elftal dit jaar door hun kampioenschap ook de promotie naar de 3e klasse behaald.

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

Pagina's