Deel je nieuws

Schoolkantines van Purmerendse ondernemers Wilco en Lisette de Waal winnen 9 gouden schalen

Op dinsdag 16 april mochten de Purmerends ondernemers Wilco en Lisette de Waal vijf gouden schalen van het Voedingscentrum ontvangen voor hun Vital4Skool-kantines. Op 17 april tellen ze daar nog één bij op.

Meisjesteam o.b.s. de Oeboentoe winnaar schoolvoetbaltoernooi Wherevogels.

Op woensdag 17 april mocht het meisjesteam van o.b.s. de Oeboentoe na twee weken strijd zich na de finaleronde tot winnaar uitroepen. In een spannende finale werd 't Prisma met 2-0 verslagen.

heropening verbouwde loods kanovereniging

De kanovereniging Edam opent op 2e Paasdag, 22 april, vanaf 14.00 uur de deuren van hun verbouwde loods aan het Oorgat 17 in Edam. Omdat het dak asbest bevatte, is het vervangen door een nieuw asbestvrij dak.

Purmerender Ad Bruynzeel, heeft een bloedstollende debuut thriller geschreven die vrijdag 19 April verschijnt.

Aangeschoten wild is nou eenmaal kwetsbaarder dan een sterk gezond roofdier. Maar wat; wanneer blijkt dat het 'aangeschoten wild', over een gezond stel hersens beschikt en bijzonder slim blijkt te zijn, en bovendien nog een verleden heeft als marinier.

MEIdentoernooi judo

Op zondag 19 mei wordt in de dojo van SV Kodokan aan de Mercuriusweg voor de derde keer het MEIdentoernooi judo gehouden. De naam zegt het al alleen vrouwelijke judoka's van 2005 t/m 2013 op de mat! Rond de 120 judoka's doen mee aan dit toernooi.

Clinic Braziliaans jiujitsu

Op zondag 14 april wordt er voor de leden, ouders van de jeugdleden en oud-leden van SV Kodokan in de dojo aan de Mercuriusweg een clinic Braziliaans jiujitsu gegeven.

3e bij het NK judo -15 jaar

Afgelopen zaterdag 7 april is Quinten Borgsteede bij de Nederlandse Kampioenschappen judo onder de 15 jaar in Leek 3e geworden in de klasse tot 60 kg. Quinten traint o.a. bij SV Kodokan te Purmerend.

Paasbest Purmerend met Boeren en Buren

Vandaag is de Laatste Besteldag van lokale boodschappen, via www.boerenenburen.nl Buurderij Purmerend aanstaande woensdag 10 april Grand Café Heel Europa van 17.30 tot 19.30 uur.

Zilver voor Angelina Rolman

Vrijdag 5 april heeft zwemster Angelina Rolman van WZ&PC Purmerend op het NJK lange baan een zilveren medaille behaald op de 800 meter vrije slag in de leeftijdsklasse junioren 1. Zij tikte met een PR van ruim 20 seconden als 2e aan. Een mooie prestatie.

OPEN AVOND ATLETIEKVERENIGING MONNICKENDAM

Atletiek: open avond voor iedereen met o.a. een 5.000 m wedstrijd voor de senioren en 3000 m voor de junioren.

Pagina's