Deel je nieuws

Poëziemiddag voor groot ÉN klein bij kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk

Een bijzondere taal- en poëziemiddag voor groot én klein bij Kerkhof-Galerie Overweersepolderdijk

 

Poëziemiddag voor groot ÉN klein

Een bijzondere taal- en poëziemiddag voor groot én klein bij Kerkhof-Galerie Overweersepolderdijk

Oud-lid van de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie? Kom naar de reünie!

Ben jij lid geweest van de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie regio Noord-Holland? Kom dan 7 september 2019 naar de reünie in Koedijk (Saskerstraat 22).

Gemengd koor 'InStemming' zoekt versterking

Het gemengde  koor  ‘InStemming’  uit Ilpendam bestaat uit een groep enthousiaste mensen, die serieus repeteren, maar ook van gezelligheid houden. Wij bestaan al bijna 25 jaar en zijn géén kerkkoor. Momenteel zijn we op zoek naar versterking van zowel mannen, als vrouwen (sopranen).

Clinic rolstoelbasketbal Early Bird

Basketbalvereniging Early Bird organiseert op 30 augustus een clinic rolstoelbasketbal onder het motto: durven, ervaren en gewoon doen! De clinic wordt gegeven door Saskia Blom. Zij is speelster van het Nederlands damesteam dat in Rotterdam in juni Europees kampioen is geworden.

Filmcafé in De Groene Zwaan

De Groene Zwaan filmcafé vertoont op 30 augustus de film Green Book.

Feest Hercules en Zeevangsloop Middelie

Op 15 september 2019 wordt de 40e Zeevangsloop gehouden, die dag viert ook gymvereniging Hercules het 100 jarig bestaan. Deze twee mijlpalen worden gezamenlijk gevierd op 15 september vanaf 13.00-17.00 uur bij het Wapen van Middelie.

Wandelconcert Grote Kerk Edam

Alexander de Bie (18) speelt op 25 augustus in de Grote Kerk

Help jij ons een handje in de tuin?

Niet iedereen lukt het om de tuin of balkon op orde te houden door bijvoorbeeld ouderdom of een ziekte. Onkruid verwijderen, bladeren opruimen en plantjes in potten doen zijn klusjes waar een tuin of balkon van opknapt en onze WonenPlus-abonnee blij van wordt.

Pagina's