Lezersnieuws

LUDIEK OP DE KIEK!

 

LUDIEK OP DE KIEK!

De ronde van 't Twiske

De opgeschorte fietstocht van 22 juli 2010 gaat door op zondag 12 augustus 2018 ( niet zoals vermeld in het programma)

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Respect voor het gezin

Hoe we wereldwijd ook verwoede pogingen hebben gedaan om andere samenlevingsvormen te verzinnen dan huisje-boompje-beesje, we komen er toch op terug. Het gros van de mensen verkiest te leven met een vaste partner en kinderen.

Bij Leemans Schoenen shoppen met héle leuke zomerse kortingen! 

De zomer is net van start gegaan en bij Leemans Schoenen zijn er nu al héél veel zomerse sandalen, slippers en pumps verkrijgbaar met zomerse kortingen. Er zijn nu nog meer modellen voordelig afgeprijsd. Kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%!

Renovatie warmteleidingen Stadsverwarming Purmerend

De komende jaren gaat Stadsverwarming Purmerend (SVP) in de wijken Purmer  Zuid, Purmer Noord en Gors Noord de warmteleidingen vervangen. De eerste 329 woningen zijn nu aan de beurt.  Bewoners die het aangaat zijn per brief geïnformeerd.

PGA Erkende Golfschool Kavel II Beemster

“Daar is’ie dan. Na drie jaar hard werken zijn we een PGA Holland Erkende Golfschool”, zegt de trotse Jeffrey Meijer, Head Professional Golfschool Kavel II.

Filmkamp De frisse blik 2018!

GEZOCHT: Filmmakers!

Lijkt het jou leuk om te leren filmen en ben je tussen de 8 en 13 jaar? Doe dan mee met ons Zomer Filmkamp van 23 t/m 26 juli of 27 t/m 30 augustus! In 4 dagen leer jij alles over vloggen, documentaire en reportage maken.?

Nick Bontrop Nationaal kampioen inline skaten

Nick Bontrop voor de tweede keer Nederlands Kampioen

Nederlands Kampioenschap Schermen Teams

Nederlands Kampioenschap Schermen Senioren voor teams op 23 en 24 juni 2018 in de Beuk

Pagina's