Radioactief Polonium 210 in tabak en longkanker. Van de regen in de drup.

29-03-2019, 14:23 | Lezersnieuws | joost


 

Een tip voor de (ongezonde) roker./ Polonium 210

Zoals je misschien kon vermoeden, ben ik een roker.
Nu is roken op zich niet gezond voor je , maar ze maken het ongezonder.
Zo gebruiken ze de goedkoopste kunstmest, calciumfostaat, waar van nature het radio-actieve radon in zit. Dit neemt de tabaksplant op, waar het in het radio-actieve polonium 210 vervalt, en in lood 210.
Dit is volgens de Suregeon General(naar verluidt) van Amerika in de jaren 90 bevestigd toen hij in een speech zei dat 90% van de longkanker wordt veroorzaakt door radio-activiteit (lees Polonium 210).I
Rond 1900 waren er wereldwijd 14 gevallen van longkanker bekend. In de jaren 30 waren dat er 40.000. Het polonium 210 gebruik bij tabaksteelt was in die jaren verdrievoudigd.
In India hebben ze amper geld voor kunstmest bij de takaksteelt. Het Polonium 210 gehalte is daar 8 tot 16 X lager dan in westerse tabak. Het longkankerpercentage ligt daar 50% lager dan in Amerika, met dezelfde rokersverhoudingen.
Dit is allemaal zacht bewijs, maar hieronder een link naar een artikel dat de bewijzen staaft.

https://owndoc.com/cancer/radioactive-tobacco-causes-lung-cancer/

Maar dat is nog niet het enige wat in je tabak zit. De tabaksindustrie voegt ook nog 600(min) tot 6000 (max. verschilt per merk) onnodige chemicaliën toe aan de tabak, voor smaak, vochtigheid, nicotine-opname,etc. waarvan er zeker een dozijn kankerverwekkend zijn getest.

Daarnaast gebruikt de tabaksindustrie vele pesticiden, die bij roken nog schadelijker zijn dan bij orale inname.
Verder is het zo dat de tabaksindustrie helemaal niet op hoeft te geven wat ze in de tabak stoppen, omdat dat onder produktgeheim valt.
Al met al denk je, de KANKER, zit ik daar aan vast met mijn verslaving.
Er is een weg van de regen naar de drup.
Schakel over op biologische tabakl Dit wordt verbouwd zonder kunstmest(Poloniium 210), zonder pesticiden en zonder toegevoegde chemicaliën .
Alleen de pure tabak, niks anders, zoals de Natives die rookten.
Nu blijft roken(van elk product) schadelijk, maar laat je logische verstand je leiden. Stoppen is het beste maar ja, verslaving he.
Dus als je niet kan stoppen en toch wil roken, hier volgen een paar biologische tabaksmerken(additive free, ze mogen geen biologisch label dragen, omdat ze hard-drugs zijn. Zo ook alcohol ,maar daar wordt je biologisch mee doodgegooid)

American Spirit shag/sigaretten
Pueblo shag
Mohawk shag/sigaretten
Sauvage shag(licht)
Apache shag(zwaar)