• vlnr: Bram Wolff en Lars van Steijn voor hun bolide

    Ron Wolff

Purmerender Bram Wolff doet mee aan de Noordkaap Challenge 2018

05-12-2018, 21:44 | Lezersnieuws | Bram

Purmerend -  Purmerender Bram Wolff (20) doet samen met goede vriend en studiegenoot Lars van Steijn (20) mee aan Noordkaap Challenge 2018. Dit is een autorit van circa 7000 kilometer vanuit Hilversum naar de Noordkaap, Noorwegen en weer terug naar Nederland met als doel: zo veel mogelijk geld op halen voor het Rode Kruis.

“7 december vertrekken we en als alles goed gaat zijn we 19 december weer terug op Hollandse bodem” aldus Bram Wolff op de vraag wanneer de tocht plaatsvindt. Bram en Lars hopen met deze tocht zoveel mogelijk donaties op te halen voor 3 goede doelen van het Rode Kruis, namelijk: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

De auto staat klaar en de laatste spullen worden gepakt. 7 december vertrekken de jongens in alle vroegte vanuit Hilversum om in een rechte lijn door te rijden naar Kopenhagen waar de eerste overnachting plaats vindt. “Een lange tocht, veel kilometers, donkere dagen en gladde wegen, maar we hebben er zin in” vertelt Lars.

Wilt u deze actie volgen dan kan dat op de facebookpagina van Team Vonkentrekkers. Hier staan de laatste nieuwtjes, foto’s en video’s van de tocht. Doneren kan groot of klein via de volgende website https://kominactie.npo3fm.nl/actie/team-vonkentrekkers-team-110