• Logo praktijk

    Miranda NM van Dijk

Nieuwe praktijk HTP Counselling & Training in gemeente Waterland per 1 september 2019

11-07-2019, 14:17 | Lezersnieuws | HTP Counselling & Training

NIEUWE PRAKTIJK HTP COUNSELLING & TRAINING IN GEMEENTE WATERLAND

“Het leven is kort, gun jezelf dat je het voluit kunt genieten en kom tot bloei”

Op 1 september 2019 openen de deuren van HTP Counselling & Training, een praktijk voor volwassenen die hulp willen bij emotionele en psychische uitdagingen in hun leven, relaties, werk of om zingeving en kwaliteit van leven te vergroten bij het wegvallen van werk, partner, sociale cirkel of een afname van energie.

In de regio Waterland is deze praktijk de enige en voor mensen die in Oosthuizen, Warder, Beets, Hobrede, Middelie, Kwadijk, Schardam, Purmer, Middenbeemster, Edam wonen dus een uitkomst. Maar ook voor mensen in Purmerend, Hoorn en Volendam makkelijk bereikbaar. Er wordt gebruik gemaakt van oplossingsgerichte- en positieve psychologie. De focus ligt dus op mogelijkheden ontdekken en aanboren waardoor mensen die vastlopen dit kunnen doorbreken en er nieuw perspectief en mogelijkheden ontstaan.

Senior Counselor & Trainer Miranda Nanda Maria van Dijk (1965), opgeleid in de positieve- en oplossingsgerichte psychologie, heeft met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van menselijke versterking, verandering en het doorbreken van psychosociale problematiek, met heel veel mensen dit proces al mogen doorlopen.

“Het is fantastisch als mensen die stap zetten en we samen ontdekken welke mogelijkheden ze hebben om zichzelf te versterken waardoor het leven een nieuwe wending krijgt. Velen laten achteraf weten dat ze dit veel eerder hadden moeten doen. Vaak is er schaamte of twijfel maar elk mens maakt lastige periodes mee of komt ooit in een crisis terecht en dan is het belangrijk dat er professionele begeleiding is om weer de regie te krijgen over je eigen leven, je een nieuwe richting vindt of invulling kunt geven aan wat je echt graag wilt. Mensen kunnen veel meer dan ze denken en dat staat centraal tijdens de begeleiding.”

Geïnteresseerden kunnen een kosteloos (telefonisch) adviesgesprek aanvragen via de website. Ook kan men tegen gereduceerd tarief een persoonlijke intake plannen en daarna beslissen of men van start wilt gaan.

Voor meer info en contact: www.humantransformationprojects.com en daar vindt u o.a. een persoonlijke video met meer uitleg en achtergrond door Counselor & Trainer Miranda Nanda Maria van Dijk en tevens het contactformulier om uw vraag in te sturen.