• Naomi Rustenberg

    Anneli de Munnik

Lokaal Kerstpakket is een geweldige kansEen cadeau voor ambtenaren én ondernemers

05-11-2018, 14:47 | Lezersnieuws | Naomi

De medewerkers van de gemeenten Purmerend en Beemster mogen hun eigen kerstpakket samenstellen bij ‘Lokaal Kerstpakket’. Dit is alweer de derde keer dat gemeente Purmerend hieraan meedoet. Verschillende lokale ondernemers bieden hun producten en diensten via de webshop van ‘Lokaal Kerstpakket’ aan. Hierdoor is het aanbod zeer divers en wordt de lokale economie gestimuleerd. Voor Naomi Rustenberg is dit een bijzondere kans om haar product de LUNA familieplanner aan anderen te laten zien.

“Ik heb weliswaar een online winkel ‘Ellen Mae’, maar ik woon in Purmerend dus ik mag gelukkig meedoen met dit initiatief. Het is fijn dat ondernemers zo een kans krijgen om zichzelf te promoten. Ik vind dat ondernemerschap op deze manier wordt aangemoedigd.”

Via Lokaal Kerstpakket kan de LUNA familieplanner van Naomi worden aangeschaft. Ze heeft het uitgebracht, omdat ze geen planner kon vinden die aan haar wensen voldeed. Ze zegt daarover: “mijn man en ik waren op zoek naar een maandplanner met genoeg schrijfruimte. De planner moest er ook leuk uitzien.” De indeling van de planner die Naomi heeft bedacht, geeft meteen inzicht van de gezinsactiviteiten per maand. Met hulp van een vormgever en een drukker in Nederland is dit product tot stand gekomen. Echt Dutch Design.

Met Lokaal Kerstpakket heeft Naomi meteen de juiste doelgroep te pakken. “Ik heb de planner in eerste instantie voor mezelf en mijn gezin ontwikkeld. In mijn functie als secretaris/adviseur van een gemeente heb ik wel eens avonden dat ik moet werken, omdat er dan bijvoorbeeld een bewonersavond is. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor mijn thuisfront. In mijn geval een man die ook werkt en twee kleine kinderen. De LUNA familieplanner is een handige tool om werk en privé in goede balans te houden. Als je alleen woont, kun je in plaats van de namen van je gezinsleden in te vullen een dagindeling maken: ochtend/middag/avond.

Toen Naomi op het Da Vinci college zat, moest zij verplicht een timemanagement cursus volgen van haar mentor Leo Zander. “Ik denk dat toen de basis is gelegd om in te zien dat tijd een van de belangrijke dingen in het leven is. Het is aan jou hoe en aan wie je je tijd besteedt.”

Wil je meer informatie over Lokaal Kerstpakket?

Kijk op www.lokaalkerstpakket.nl, bel 085-4017320 of stuur een e-mail naar vragen@lokaalkerstpakket.nl.