Eerste open dag SG De Triade succesvol !

21-01-2019, 21:41 | Lezersnieuws | Jos

 

 

Afgelopen donderdag 17 januari vond de eerste open dag plaats.

 

 

Ook dit jaar wisten weer vele belangstellende de open dag van de Triade in Edam te vinden.

Naast dat er van alles te doen was, er konden overal werkstukjes gemaakt worden, had de Triade ook twee nieuwtjes te brengen:

Sinds dit jaar is ook het profiel MVI, Media, Vormgeving en ICT te volgen op de Triade. Een profiel waarbinnen de digitale techniek volop tot zijn recht komt. Denk aan het ontwerpen van websites, programmeren, internet of things, foto- en videobewerking en nog veel meer. Dit profiel, Media, Vormgeving en ICT is een mooie uitbreiding op het al bestaande technische programma van de Triade.

BWI (Bouwen, Wonen en Interieur) en PIE (Produceren, Installeren en Energie)

Daarnaast is de Triade een samenwerking aangegaan met het Regiocollege voor de richting Bouwtechniek. De HBO-route. Leerlingen met een mavo/havo of gt advies kunnen met deze richting versneld MBO niveau 4 doen. Zij starten al met modules van het MBO terwijl ze op de Triade zitten. Hierdoor duurt MBO niveau 4 geen 4  jaar maar 3 jaar en kunnen zij dus sneller door naar het HBO.

Zoals altijd was ook de Style en Design afdeling vooral bij de meiden weer zeer populair en gingen zij weg met prachtige taarten.

Mocht je deze open avond gemist hebben, niet getreurd, er is nog een open avond op 8 februari van 18:00 tot 20:30. Voor meer informatie over de HBO route en MVI kunt u altijd contact opnemen met Jeanine Dijkstra, de Adjunct-directeur 0299-480090