De Zonnebloem regio Zaanstreek-Waterland zoekt bestuursleden

05-03-2019, 17:27 | Lezersnieuws | Natasja

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijk moment te bezorgen. Door het brengen van huisbezoek en het organiseren van aangepaste activiteiten wil de Zonnebloem eenzaamheid voorkomen en bijdragen aan de kwaliteit van het leven.
De Zonnebloem regio Zaanstreek-Waterland telt twintig afdelingen. De afdelingen zijn autonoom met een eigen bestuur en draaien met vrijwilligers.
Een aantal afdelingen zijn op zoek naar bestuursleden:  
Voor ons regiobestuur vragen wij een bestuurslid bezoekwerk om twee keer per jaar een bijeenkomst te organiseren voor de afdelingen en als ondersteuning van het regiobestuur.                                            
De afdeling Purmerend is op zoek naar een bestuurslid activiteiten die de activiteiten coördineert die voor de gasten in de wijken worden georganiseerd. Daarnaast zoekt de afdeling een bestuurslid bezoekwerk, die zorgt voor coördinatie en ondersteuning.
De afdeling Landsmeer-Den Ilp-Purmerland vraagt een voorzitter.
De jongerenwerkgroep is op zoek naar een coördinator. De taken bestaan o.a. uit: het aanspreekpunt zijn voor vrijwilligers en gasten, het voorbereiden en voorzitten van vergaderingen, het coördineren van verschillende activiteiten.
Naast bestuursleden zijn wij ook blij met mensen die verpleegkundige, verzorgende of helpende zijn om tijdens dagactiviteiten of de regionale vakantie te helpen.
Namens het regiobestuur en de besturen van de Zonnebloemafdelingen Zaanstreek-Waterland hopen wij u langs deze weg te interesseren voor het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem. Heeft u interesse in één van de vrijwilligersfuncties bij één van onze Zonnebloemafdelingen, bel of mail dan naar het secretariaat van Zonnebloem regio Zaanstreek-Waterland, Tel. 06-57560210 of mail: zonnebloemsecrzw@gmail.com 

Voor meer informatie over de bezigheden en activiteiten van onze Zonnebloemafdelingen in de regio Zaanstreek-Waterland kunt u ook terecht via onze website: http://www.zonnebloem.nl/zaanstreek-waterland
of via onze Facebookpagina: www.facebook.com/ZonnebloemZaanstreekWaterland