Computerwerkgroep Gilde P&O kan weer nieuwe leden aannemen

15-12-2017, 11:21 | Lezersnieuws | A Otter-Boerhave

De Computerwerkgroep van Gilde P&O heeft ruimte voor nieuwe leden

De CWG is een werkgroep van Gilde Purmerend en Omstreken (www.gildepurmerend.nl)  Doel van de werkgroep is het uitwisselen van kennis over het gebruik van de computer en de toepassing van hard- en software.

De bijeenkomsten van de CWG zijn op de eerste donderdag ( praktijk) en de derde donderdag  (theorie) van elke maand van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkplein Where, Triton 73 in Purmerend.

Er zijn op dit ogenblik 13 leden met verschillende vaardigheden en interesses.                                                   De bijeenkomsten verlopen in een prettige sfeer. Naast de reguliere nemen de leden ook deel aan sociaal-culturele en maatschappelijke activiteiten, die naast interessant ook gezellig zijn. Voor een overzicht daarvan kunt u kijken op de website van de CWG: cwgpurmerend.nl onder de kopjes activiteiten en historisch overzicht.

De leeftijd van de deelnemers is 55 plus, man en vrouw. Zij zijn goed bekend met besturingssystemen en de toepassing van hard- en software. Daarnaast  stellen zij hun expertise en vakmanschap  ten dienste van Gilde P&O.                                                                                                De leden nemen actief deel aan de bijeenkomsten en betalen €40,-  contributie per jaar.                                         Voor meer inlichtingen kunt u mailen naar e.schoof1@chello.nl