• Buurkracht

    Buurkracht

Bewoners Assen op duurzame tour - Buurkrachtteam Assen-Oost laat heel Assen profiteren van isolatie- en zonnepanelenaanbod

03-06-2019, 12:38 | Lezersnieuws | floortje

Een groep bewoners van Assen-Oost, verenigd in Buurkrachtteam Assen-Oost, heeft de handen ineen geslagen en besloten gezamenlijk hun woningen te verduurzamen. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijk aanbod bij Enie Zonnepanelen en Bevo Isolaties. Met als bijkomend voordeel dat álle inwoners van Assen kunnen profiteren van zowel het speciale zonnepanelenaanbod als het isolatieaanbod. Daarbij geldt: hoe meer mensen er mee doen, hoe hoger de korting oploopt. Assenaren kunnen hun interesse aangeven op de buurkracht-app of door een mail te sturen naar buurkrachtassenoost@outlook.com. Specifieke informatie over het zonnepanelenaanbod is te vinden op www.enie.nl/buurkracht-assen en op http://www.bevoisolaties.nl/buurkracht-assen staat meer informatie over het isolatieaanbod. De actie loopt tot 1 juli.

 

“Al langere tijd leefde bij buurtbewoners het plan om woningen is isoleren of daken te voorzien van zonnepanelen. Door onze krachten te bundelen, worden deze plannen nu realiteit. Daarbij is het geweldig dat we met deze actie niet alleen duurzame stappen zetten in onze eigen buurt, maar dat heel Assen zich eenvoudig bij de actie kan aansluiten. Zo helpen we met z’n allen de stad te verduurzamen én besparen we ook nog eens geld,” aldus Ineke Bakker van Buurkrachtteam Assen-Oost.

Over Buurkracht

Buurkracht gelooft in de kracht van buren. De kracht om dingen samen mooier, beter, groener, veiliger, gezelliger of duurzamer te maken in de buurt. Buurkracht helpt buren in heel Nederland om hun buurkracht te ontdekken en te vergroten. Door mensen bij elkaar te brengen en ze te ondersteunen met tips, trucs en tools, zoals de buurkracht-app en de website www.buurkracht.nl. Meer dan 350 buurten hebben inmiddels hun buurkracht ingezet.