• Website van de purmaryn

    Screen print
  • Poster van de musical

    Auke Konijn

School musical JEL: Ongezien

12-06-2018, 12:03 | Lezersnieuws | Rianne Haak

Datum:

woensdag 13 juni 2018, 20:00 tot 23:00

Locatie:

Peperstraat 23
Purmerend binnenstad
Purmerend

Ben jij altijd jezelf? Of verberg je bepaalde dingen omdat je gezien wilt worden door andere mensen? Verberg je je pijn, je imperfecties, je gebreken, je onzekerheden omdat je graag ?perfect? wilt zijn? Of omdat je het gevoel hebt dat je anders niet goed genoeg bent, dat je zwak lijkt, er niet bij hoort, niet geaccepteerd zal worden. Leven we voor onszelf of voor anderen? Zetten we een masker op? Is het dan allemaal maar schijn?

In de musical 'Ongezien' volgen we Evy den Hartog, die net aangenomen is op een nieuwe school. Ze maakt snel nieuwe vrienden en blijkt al snel een groot muzikaal talent te zijn. Alles in haar leven lijkt ?perfect? te gaan, maar niets is minder waar. Evy probeert zich te bewijzen aan haar moeder en zichzelf steeds maar groot te houden voor haar vrienden en haar familie, tot ze het echt niet meer volhoudt??

'Ongezien' is geschreven, gemaakt en geproduceerd door leerlingen van het Jan van Egmond lyceum. Het is inmiddels de 3e musical die wordt opgevoerd in theater de Purmaryn. Deze musical is onderdeel van de JELWonderWeek, waarin we geld ophalen voor het goede doel AFF. De gehele opbrengst zal dan ook naar AFF gaan. Dit stuk wilt u zeker niet missen!

Script en regie: Auke Konijn ? Zang: Auke Konijn en Susana Bijtelaar ? Choreografie: Anna ter Schure ? Decor: Camiel van Assema en Sophie Brink ? Kostuums: Anna Oudhof ? Kap & Grime: Susana Bijtelaar ? Productie: Auke Konijn ? PR: Rianne Haak ? Financi?n: Moonya Amro