• Binary Data tb3c32ohEz8
  • Muzikaal Welkom

    Muzikaal Welkom
  • Muzikaal Welkom

    Muzikaal Welkom

Muzikaal Welkom

22-11-2017, 12:12 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

zondag 10 december 2017, 14:00 tot 17:00

Locatie:

Zondagmiddag 10 december 2017 is het weer zover. Het belooft weer een gezellige en kerstsfeervolle middag te worden in Slot Purmersteijn Party & Dinner, Slotplein 3 te Purmerend. De locatie is rolstoelvriendelijk en er is voor iedereen zitplaats.

Deze middag is vooral heel geschikt voor de doelgroep 40,50 en 60+, maar ook alleenstaanden, mindervaliden en mensen met een licht verstandelijk beperking, of eenzame mensen kunnen hier een mooie en gezellige middag aan beleven. Maar natuurlijk is iedereen die dit ook leuk vindt welkom. In deze show treden weer verschillende artiesten live voor u op vanuit het hele land met zeer gevarieerde muziek.

De bedoeling van deze middag is dat het voor iedereen een ontspannen middag wordt waarin iedereen zich vrij voelt om te luisteren, te praten, mee te zingen of te dansen. Nieuwsgierig? Kom gewoon een keer langs en beleef deze muzikale sfeer en de gezelligheid van deze middag.

Deze middag is van 14.00 uur tot 17.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Om de prijs hoeft u het niet te laten want de entreekaartjes zijn maar 5 euro p.p.

De entreekaartjes zijn te koop bij Slot Purmersteijn of te reserveren via info@muzikaalwelkom.nl maar ook zijn de kaartjes aan de zaal verkrijgbaar op de dag van de show.

Dus heeft u nog geen plannen voor 10 december 2017 dan bent u van harte welkom bij show van ?Muzikaal Welkom?.