• Verbouwing van lokatie.

    Ruud Vlasbloem

Jazzclub Mahogany Hall houdt 'Open Huis'

17-09-2018, 18:55 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

zondag 30 september 2018, 16:00 tot 18:00

Locatie:

Zeevangszeedijk 7
Jazzclub Mahogany Hall
Edam

JAZZCLUB MAHOGANY HALL VERHUIST PER 1 OKTOBER NAAR HET ? PAVILJOEN DE ZUIDERZEE ?, ZEEVANGSZEEDIJK 7, 1135 PZ EDAM.

Na bijna 50 jaar in het Strandbad Paviljoen concerten, workshops, sessions en exposities te hebben georganiseerd maakt Mahogany Hall een doorstart in een nieuwe lokatie, voorheen Restaurant De Zuiderzee, gesitueerd op hetzelfde terrein, ca. 60 meter vanaf het Strandbad Paviljoen. Het zal toch wel even moeten wennen om het vertrouwde Strandbad Paviljoen, nood-gedwongen, achter te laten.

In overleg met bestuur van de BV Strandbad is er hard gewerkt aan allerlei projecten zoals bv. het isoleren van het dak, het verplaatsen van de bar, het optimaliseren van de artiestenruimte en het aanbrengen van een nieuwe vloer etc. etc. . Er wordt nog gewerkt aan het plaatsen van het podium, de geluidinstallatie, het blinderen de ramen, het verlichtingsplan, het voorbereiden van expositie(s) en de optimale opstelling voor het publiek. De eigen bouwcommissie heeft bijzonder veel werk verricht en verdiend dat ook een hele grote pluim voor hun inzet.

Kom 30 september kijken naar het resultaat. Zondag 30 september is er ?open huis? in de nieuwe lokatie van de Jazzclub Mahogany Hall. Iedereen in welkom van 16.00 uur tot 18.00 uur om zelf in ogenschouw te nemen hoe, voorheen Restaurant De Zuiderzee, geschikt is gemaakt voor Jazzconcerten en exposities. Je bent van harte welkom.

Het programma voor 2018/2019 klinkt als een klok, zie hiervoor onze website: www.mahoganyhall.nl of kijk op onze Facebookpagina.