• Kasteel Disneyland

    Thomas Kelley

Disney Dienst

06-11-2018, 10:05 | Lezersnieuws | Steven Geldof

Datum:

zondag 11 november 2018, 10:30

Locatie:

Zonnelaan 2
Apostolisch Genootschap
Purmerend

Eerste Disney dienst in Nederland

Aanstaande zondag 11 november wordt in Purmerend de eerste Disney dienst van Nederland gevierd. Het wordt een feest van herkenning voor Disney fans. De dienst wordt georganiseerd door het Apostolisch Genootschap. Het adres is: Zonnelaan 2, te Purmerend en start om 10:30 Iedereen is welkom.

Walt Disney Het thema van de dienst is “Geloof in jezelf” Walt Disney is hier een bijzonder voorbeeld in. Zijn verhaal zal onderdeel zijn van deze dienst. Voorganger van deze ochtend is Steven Geldof. Geldof is filmmaker en bekend van o.a. zijn eigen youtube kanaal “Inspirerende Hutspot”. Hij zegt: “Disney laat mij zien, dat jezelf gaat over hoe jij met jouw leven om gaat. Disney films zijn onderdeel geweest van mijn opvoeding, ze zitten vol wijsheden waar we in het Apostolisch Genootschap wekelijks over hebben. Daarom is de combi Disney en Dienst voor mij super logisch!”

Disney Koor Via een facebook oproep is er een gelegenheidskoor gevormd die Disney liedjes gaan zingen. Daarnaast is er een duet en een groep meiden van zangdocent Lea van der Pol die meerdere nummers zingen. Ze zullen vele bekende nummers zingen zoals “You got a friend in me” “The Circle of life” en “De kleuren van de wind” Nederlands en Engels zullen hand in hand gaan.

40 Jaar Mickey Dit jaar bestaat Mickey Mouse 40 jaar, voor Walt Disney altijd een icoon en niet voor niets, de creatie van Mickey is het omslagpunt in zijn leven geweest Daarom is het een mooie gelegenheid dit jaar Walt Disney te eren met een eredienst.

Apostolisch Genootschap staat open voor iedereen die bewust met zingeving bezig wil zijn. Apostolischen geloven in de kracht van de ontmoeting. Apostolischen geloven dat al het leven voortkomt uit één oorsprong. Mensen zijn dus gelijkwaardig en in de kern met elkaar verbonden. Dat geeft mensen de verantwoordelijkheid zorgvuldig om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl.