Braderie Oosthuizen 30 Jaar

14-05-2018, 10:56 | Lezersnieuws | Peter Mentzij

Datum:

zondag 27 mei 2018, 11:00 tot 17:00

Locatie:

Raadhuisstraat
Oosthuizen
Oosthuizen

Oosthuizen- Op zondag 27 is Oosthuizen weer in de ban van hun jaarlijkse braderie. Van 11.00 tot 17.00 uur staan er in de Raadhuisstraat weer ruim 120 kramen opgesteld met diverse leuke hebbedingetjes. De laatste jaren blinkt deze braderie uit in de diversiteit van aangeboden artikelen, en ook dit jaar is de Stichting er weer in geslaagd een mooi aanbod aan te bieden.

Uiteraard zullen de plaatselijke ondernemers ook weer aanwezig zijn, zo zal Bakkerij Santhe de befaamde tompouchen weer aanbieden en de slagerij Waterland Weelde weer heerlijke broodjes verkopen. Uiteraard mag traditiegetrouw de verkoop van Sfeer wonen en zo niet ontbreken. Zij zullen weer geweldig uitpakken om er een mooie etalage van te maken voor de verkoop van de artikelen met hoge kortingen.

Ook aan de inwendige mens is natuurlijk gedacht.

Tevens zal er vanaf 13.00 uur weer spetterende optredens zijn op het horecaplein op het raadhuisplein.

Dit jaar terug van weggeweest de Brandweer demonstratie en op het Bredehof zal de Zeevangfanfare zich presenteren met een miniconcert. Tevens zullen zij vanaf een kraam leden werven en informatie gaan verschaffen.

Kortom een dag om zeker niet te vergeten en op 27 mei lekker richting Oosthuizen te komen. Reisadvies: Kom zoveel mogelijk op de fiets, parkeren op de dijk en provinciale weg is niet toegestaan. Volgt u de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders!