Benefietconcert voor de Kinderziekenhuis

08-11-2018, 21:56 | Lezersnieuws | Wim van Meerveld

Datum:

zaterdag 17 november 2018, 20:00

Locatie:

Kerkplein 13
Broeker Kerk
Broek in Waterland

In actie voor de allerkleinsten.

Benefietconcert in Broeker Kerk op 17 november 2018

Op 18 januari 2017 werden onze dochters Nore en Vieve geboren met 24 weken en 5 dagen in het AMC. Vroeggeboren baby's lopen een groot risico op hersenbloedingen, hart- en longproblemen en infecties. Voor ons brak er een lange periode van intensieve zorg, verdriet en onzekerheid aan.

Na een periode van 28 weken en 5 dagen waren Nore en Vieve eindelijk thuis. Het hele dorp had de vlag uitgehangen! De artsen en verpleegkundigen spreken wij nog regelmatig, want van de kindjes die het halen zijn de zorgen na de couveuse nog lang niet voorbij.

Wij willen het kinderziekenhuis graag steunen, want er is veel onderzoek nodig voor de preventie van vroeggeboorte en voor de zeer gespecialiseerde zorg van extreem kwetsbare baby's.

Op zaterdag 17 november organiseren wij een benefietconcert in de Broeker Kerk van Broek in Waterland. Het kamerkoor Amsemble en het ABC orkest voeren het feestelijke Magnificat van C.P.E. Bach uit o.l.v. Benjamin Bakker.

Het Magnificat voor koor, orkest en solisten is een werk waarin de elementen van geboorte, liefde en vertrouwen op lumineuze wijze is vertolkt.

U kunt uw steentje bijdragen door een kaartje te kopen voor dit concert via www.amsemble.nl. Kies uit een kaartje van 20, 30 of 40 euro en bepaal zelf uw bijdrage.

Hartelijke groet,

Benjamin en Anne-marie Bakker (tel. 06-42520004).

www.amsemble.nl