Lezersnieuws

Nick Bontrop Nationaal kampioen inline skaten

Nick Bontrop voor de tweede keer Nederlands Kampioen

Nederlands Kampioenschap Schermen Teams

Nederlands Kampioenschap Schermen Senioren voor teams op 23 en 24 juni 2018 in de Beuk

Noord-Holland Noord opent 200 kilometer lang sloepennetwerk

Zaterdag 2 juni is een 200 kilometer lang vaarnetwerk voor kleine pleziervaart in de regio Noord-Holland Noord officieel geopend. Dit vaarnetwerk is onderdeel van het Sloepennetwerk waarmee via de website en app vaarroutes gepland kunnen worden.

De 10 jarig  Dariël van der Zwan is 19 t/m 20 mei Nederlands Kampioen hiphop solo male childeren geworden bij Dutch Dance sport.

De Nederlandse kampioenschappen werd in Waalwijk gehouden georganiseerd door Dutch Dance Sport en Dariël werd Nederlands Kampioen bij Hiphop solo male childeren. Daarnaast heeft hij ook andere prijzen binnengesleept bij 3 andere danscategorieën. 2e NK Electric Boogie

Levensgevaarlijke situatie

Al jarenlang bel ik in voorjaar en zomer met de gemeente over een zeer gevaarlijke situatie bij het verlaten van de tarwestraat naar de grotenhuysweg.

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

Donderdag 10 mei fietsen in het groen

De 14-daagse fietstocht vanuit de Wheermolen gaat donderdag weer van start. Onder leiding van Ria Ruijg en Barend Bosma wordt er in de omgeving van Purmerend gefietst. Het belooft weer een mooie tocht te worden door het frisse voorjaarsgroen.

Seizoen eikenprocessierups begint weer: help mee om ze in kaart te brengen

Binnenkort krijgen we weer te maken met de eikenprocessierups. Deze harige jeukrupsen zorgen voor veel overlast vanaf half mei tot eind juni. De eikenprocessierups komt voor in heel Nederland. Iedereen heeft wel eens zo'n typisch waarschuwingslint zien hangen om eikenbomen.

OPEN TALENTENDAG 2018

Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier, zie de website;

https://www.purmersteijn.eu/1/1221/woensdag-25-april-open-talentendag-2018/

Europa Kinderhulp zoekt vakantieouders

April. Net zoals vele andere gezinnen maken we nu ook vaste plannen voor de zomer. Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, of misschien nog verder. Had u al ideeën voor de zomer van 2018?

 Europa Kinderhulp doet u graag een suggestie.

Pagina's